nikkie.jpg
instagram.com/nikkietutorials
Lifestyle

Πασίγνωστη makeup artist του YouTube αποκαλύπτει ότι είναι τρανς

Δείτε το βίντεο που αφιέρωσε στους εκβιαστές που απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν την αλήθεια

Η youtuber μακιγιάζ και ομορφιάς, Nikkie Tutorials, αποκαλύπτει στο νέο βίντεο της ότι είναι transgender.

Η Nikkie de Jager ή, όπως είναι γνωστή, Nikkie Tutorials ξεκίνησε την καριέρα της στο YouTube το 2008, όταν ήταν μόλις 14 ετών, με βίντεο μακιγιάζ και ομορφιάς. Ωστόσο, το κανάλι εκτοξεύτηκε το 2015 με ένα βίντεο για τη «Δύναμη του μακιγιάζ» και σήμερα έχει 12,7 εκατομμύρια συνδρομητές.

Παρά, ωστόσο, το γεγονός ότι η Nikkie βάζει τον εαυτό της μπροστά από την κάμερα εδώ και πάνω από μία δεκαετία και έχει ένα τεράστιο fanbase, φαίνεται ότι τόσα χρόνια είχε καταφέρει να κρατήσει καλά κρυμμένο ένα σημαντικό μέρος της ζωής της. Το μέρος αυτό το αποκάλυψε η ίδια σε όλους όσους την ακολουθούν μέσα από το νέο της βίντεο στο YouTube «I’m Coming Out»: «Δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό σήμερα, αλλά πραγματικά έχει καλή αίσθηση το να το κάνω επιτέλους… όταν ήμουν νεότερη, γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Πράγμα που σημαίνει ότι είμαι transgender. Το να γυρίζω αυτό το βίντεο είναι τρομακτικό, αλλά και τόσο απελευθερωτικό».

Και κάπως έτσι, η 25χρονη youtuber ανακοίνωσε στον κόσμο ότι είναι τρανς και ξεκίνησε να μιλάει για το «ταξίδι» της και όλη την μεταβατική περίοδο στον πραγματικό της εαυτό. Η ίδια αναφέρει ότι αναγνώριζε από τη γέννηση ακόμα τον εαυτό της ως γυναίκα, ενώ ξεκίνησε την βιολογική της αλλαγή στα 14 με ορμόνες και την ολοκλήρωσε στην ηλικία των 19. «Έκανα τη μετάβαση ενώ ήμουν στο YouTube. Το να το λέω μου ακούγεται τρελό. Κυριολεκτικά μεγάλωσα και μεταμορφώθηκα στον εαυτό μου μπροστά σε όλους εσάς».

Στο βίντεό της αναφέρει ότι ήθελε εδώ και καιρό να μιλήσει για την τρανς ταυτότητά της στο κοινό της, αλλά δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή. Τελικά, την ανάγκασαν να το κάνει άτομα που, όπως η ίδια αναφέρει, «μισούν τους ανθρώπους που είναι πραγματικά ο εαυτός τους».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι κάποιοι την εκβίασαν ότι θα διαρρεύσουν στον τύπο την αλήθεια, θεωρώντας ότι εκείνη θα υποκύψει γιατί έλεγε ψέματα ή γιατί φοβόταν μη γίνει γνωστό ότι είναι τρανς. Ωστόσο, αυτοί της έδωσαν την αφορμή που έψαχνε για να ανοιχτεί 100% στους φαν της. Η ολλανδή youtuber, μάλιστα, δήλωσε πως όχι μόνο δεν φοβάται, αλλά και αφιερώνει αυτό το βίντεο στους εκβιαστές της. 

I'm Coming Out.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice