Το Cycladic Shop μάς βάζει σε ρομαντική διάθεση
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ € 250,00 - € 350,00 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Το Cycladic Shop μάς βάζει σε ρομαντική διάθεση

Βρίσκοντας το τέλειο δώρο για τους συντρόφους μας ή και για εμάς τους ίδιους
  • A-
  • A+
Ο Άγιος Βαλεντίνος φέρνει τον Love Month στο Cycladic Shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με κεραμικά και χρηστικά αντικείμενα και κοσμήματα

Ο Άγιος Βαλεντίνος βρίσκεται μία ανάσα μακριά και το Cycladic Shop «ντύθηκε» ανάλογα για να τον υποδεχτεί. Το πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης γίνεται κόκκινο για όλο τον Φεβρουάριο και μάς βάζει στην πιο ρομαντική διάθεση. Οι τοίχοι του γεμίζουν με κόκκινες στάμπες, ενώ έχουμε ήδη ερωτευτεί την εγκατάσταση με κόκκινα μπαλόνια, που μάς περιβάλλει με το που μπούμε στον χώρο.

Επειδή πρέπει να κάνουμε και τις αντίστοιχες αγορές, το Cycladic Shop δεν περιορίστηκε μόνο στη διακόσμησή του, για να μάς χαρίσει τον τέλειο «Love Month». Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές επιστρατεύτηκαν, για να δημιουργήσουν αντικείμενα με κέντρο έμπνευσης τον έρωτα και το κόκκινο χρώμα. Κεραμικά αντικείμενα, όπως βάζα και πιάτα, κοσμήματα από κολιέ και δαχτυλίδια μέχρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, και χρηστικά αντικείμενα, ανάμεσά τους κούπες, κουτάλια και βραστήρες, είναι κάποια από τα προϊόντα που ανακαλύπτουμε αυτόν τον μήνα στο Cycladic Shop και που μπορούν να γίνουν τα τέλεια δώρα είτε για τους συντρόφους μας, είτε για τους ίδιους μας τους εαυτούς.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΑΝΑΤΑ € 300,00 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΟΣ

ΕΠΙΧΡΥΣΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ & ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ € 60,00 – € 90,00 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΔΑΝΑΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ (ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ) & ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΚΟΛΙΕ)

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ € 25,00 – 75,00 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΚΕΡΑΜΕΙΟ Ceramic Studio

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ € 120,00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audrey Hepburn, 1950s
Η συναρπαστική ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν γίνεται τηλεοπτική σειρά
Back to top