Oops...she did it again!

Η Jennifer Lawrence πέφτει στα Oscar...ξανά

Πριν ένα χρόνο, στην τελετή των Oscar, η Jennifer Lewrence έπεσε στα σκαλιά ενώ ανέβαινε για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο. Δεν πρόλαβαν να σταματήσουν τα σχόλια και οι ψίθυροι, και η Jennifer έπεσε πάλι!

Αυτή τη φορά, στο φημισμένο κόκκινο χαλί, ενώ χαιρετούσε τους αμέτρητους θαυμαστές. Φαίνεται πως η επιλογή της, το κόκκινο -χωρίς ουρά- φόρεμα Dior, που είχε σκοπό να αποφευχθεί η περσινή ντροπιαστική στιγμή, δεν λειτούργησε όπως περίμενε. Αντ’ αυτού, γλίστρησε πάλι και βρήκε πρόσφορο έδαφος την πλάτη της μπροστινή της απ’ όπου και πιάστηκε πέφτοντας. Χωρίς παράπλευρες απώλειες, άρχισε να γελάει νευρικά, αντιμετωπίζοντας έτσι τη δεύτερη άτυχη στιγμή της.

Η δε παρουσιάστρια Elen Degeneres, δεν παρέλειψε να το σχολιάσει στον πρόλογο της τελετής, προτείνοντας μάλιστα ότι αν η Jennifer κερδίσει το Oscar, καλύτερα να της το πάνε εκείνοι εκεί, και να μην ανέβει γιατί… ποτέ δεν ξέρεις!

Η Jennifer πάντως – που γέλασε με την καρδιά της- δεν πτοήθηκε ούτε από το παραπάτημα ούτε από το Oscar Β’ Γυναικείου Ρόλου που έχασε από την Λουπίτα Νιόγκο. Ίσα ίσα που κράτησε την καλή της διάθεση και για το after πάρτι της τελετής, όπου άλλαξε την κόκκινη τουαλέτα της με ένα άκρως προκλητικό φόρεμα. Λίγο για να δείξει πόσο αδυνάτισε, λίγο να σιγουρέψει ότι η παρουσία της θα συζητηθεί επαρκώς, η γλυκύτατη Jennifer έβγαλε τα εσώρουχά της και φόρεσε τη δημιουργία του Tom Ford που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία…

n

n

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice