Η άφιξη της Μελάνιας και του Ντόναλντ Τραμπ στην Ινδία
Η άφιξη της Μελάνιας και του Ντόναλντ Τραμπ στην Ινδία © EPA/MINISTRY OF EXTERNAL AFFAIRS
Lifestyle

«Namaste» στην Ινδία - Εντυπωσιακή η Μελάνια

Η Πρώτη Κυρία με λευκή ολόσωμη φόρμα Atelier Caito For Herve Pierre

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην Ινδία

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, στην Ινδία και όπως τα πάντα τα βλέμματα έπεσαν κυρίως στην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μελάνια.

Με το που το προεδρικό ζεύγος κατέβηκε από το Air Force One πλήθος κόσμου τους χειροκρότησε και τους υποδέχθηκε με τον χαιρετισμό «Namaste». Στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ μετέβη μαζί με τον πρωθυπουργό της Ινδίας στο στάδιο κρίκετ Motera στο κρατίδιο Γκουτζαράτ, τη γενέτειρα του Ναρέντρα Μόντι. Ο Αμερικανός πρόεδρος απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος στις κερκίδες λέγοντας ότι η «Ινδία θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας».

22325243.jpg
Το προεδρικό ζεύγος στο Air Force One © EPA/MINISTRY OF EXTERNAL AFFAIRS

22325760.jpg
Στο κατάμεστο γήπεδο κρίκετ Morata © EPA/DIVYAKANT SOLANKI


Η Μελάνια στιλιστικά τίμησε με έναν δικό τους ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό τρόπο την ινδική ενδυματολογική παράδοση. Δεν φόρεσε σάρι, αλλά μια λευκή ολόσωμη φόρμα Atelier Caito For Herve Pierre.

Herve Pierre Creative Director on Instagram: “Arriving in India, the First Lady #flotus is wearing a white jumpsuit from @atelier_caito_for_herve_pierre in crème crêpe . The sash was…”

Η σλοβενικής καταγωγής Πρώτη Κυρία συνδύασε τη φόρμα με ζώνη από χαλκοπράσινη σατέν κορδέλα. Αυτήν ήταν η ινδική πινελιά. Η ζώνη έχει φτιαχτεί από μεταλλικό νήμα σε πράσινο και χρυσό χρώμα. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, η ζώνη αυτή κόπηκε και τοποθετήθηκε επάνω σε ένα ινδικό κλωστοϋφαντουργικό έγγραφο των αρχών του αιώνα, που βρήκε στο Παρίσι μέσω πολύ καλών φίλων του, οι οποίοι είναι συλλέκτες.

22325673.jpg
Πρώτη επίσκεψη της Μελάνιας Τραμπ στην Ινδία © EPA/MINISTRY OF EXTERNAL AFFAIRS

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μελάνια
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μελάνια © EPA/MINISTRY OF EXTERNAL AFFAIRS

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice