Η Salma Hayek χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Η Salma Hayek ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ © Instagram: salmahayek
Lifestyle

Διάσημες γυναίκες χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

Η Sharon Stone το τολμάει στα 61 της. Εσύ ακόμα;

Οι Sharon Stone, Cindy Crawford, Jennifer Aniston, Bella και Gigi Hadid, Jennifer Lopez ανάμεσα στις διάσημες χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

Οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ στο Instagram είναι τόσο σπάνιες, ώστε να έχει δημιουργηθεί ακόμα και ειδικό hashtag (#nomakeup) για να μάς επισημάνει την ύπαρξή τους. Οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ στους Instagram λογαριασμούς των διασήμων είναι ακόμα πιο σπάνιες, μιας και πολλές διάσημες γυναίκες έχουν αποφασίσει να προβάλουν στον κόσμο μία άκρως αψεγάδιαστη εικόνα τους.

Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για όλες τις διάσημες. Πολλές από αυτές τολμούν να ανεβάσουν στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες τις βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ (ναι, ούτε λίγο lip gloss, ούτε καν μία μάσκαρα για να τονιστεί το βλέμμα). Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτές της 24χρονης Kendall Jenner και της 23χρονης Bella Hadid, οι δημοσιεύσεις τους χωρίς μακιγιάζ στους λογαριασμούς τους στο Instagram αποτελούν ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο. Αντίθετα, αν διεισδύσετε στα posts της 61χρονης Sharon Stone, της 47χρονης Gwyneth Paltrow και της 39χρονης Alicia Keys, θα διαπιστώσετε ότι μιλάμε για διάσημες γυναίκες αποφασισμένες να γεμίσουν τον κόσμο του Instagram με φωτογραφίες τους χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε φωτογραφία αποδεικνύει ότι καμιά τους δεν έχει ανάγκη το μακιγιάζ. Κάθε μία από αυτές τις διάσημες έχουν καταφέρει να δείχνουν υπέροχες –και κυρίως αληθινές-, ανεξαρτήτως ηλικίας, επιδερμικών «ατελειών» και γωνίας λήψης της κάμεράς τους.   

Cindy Crawford

 

Kendall Jenner

 

Jennifer Aniston

 

Rihanna 

 

Bella Hadid

 

Miley Cyrus

 

Jennifer Lopez

 

Alicia Keys

 

Gigi Hadid

 

Lady Gaga

 

Adriana Lima

 

Sharon Stone

 

Gwyneth Paltrow

 

Cameron Diaz

 

Salma Hayek  

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice