Γυναίκα ενημερωμένη ποτέ νικημένη

Exelia street event για την Ημέρα της Γυναίκας στη Βουκουρεστίου

Ένα street event διαφορετικό από τα άλλα ετοιμάζει η ελληνική εταιρεία καλλυντικών Exelia στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου το Σάββατο 8 Μαρτίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Από τις 12:00 έως τις 16:00 θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς τρεις σημαντικές απειλές στην υγεία των γυναικών σήμερα: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές.

Στόχος είναι ο πεζόδρομος να γεμίσει γυναίκες και χαμόγελα. Θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση σε κάθε γυναίκα από τους αρμόδιους φορείς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς.

Θα συμμετάσχουν εξιδικευμένοι γιατροί ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί από τον Σύλλογο Άλμα Ζωής (www.almazois.gr), γιατροί της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ- www.ede.gr), καθώς και ψυχολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ - www.eees.gr) έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις, και ανησυχίες που σε προβληματίζουν.

n

Ειδικά διαμορφωμένο photobooth με μηνύματα που προωθούν την πρόληψη θα διακοσμεί την εκδήλωση, κάτω από τους ρυθμούς της ραδιοφωνικής παραγωγού Αφροδίτης Σημίτη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης η Βασιλική Βουγιούκα, Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας και η Ναταλία Κοκοσαλάκη, βραβευμένη αρχιτέκτονας.

www.exelia-cosmetics.com