gettyimages-531030322_1.jpg
Photo by Clemens Bilan/Getty Images
Lifestyle

Χωρίζουν οι Clooney; Όλα όσα γνωρίζουμε

«Την ενδιαφέρει η δουλειά, τον ενδιαφέρει το παιχνίδι. Είναι σαν το λάδι και το νερό».

George και Amal Clooney: Τα προβλήματα στο γάμο τους, οι φήμες για το διαζύγιο και την κηδεμονία των διδύμων και η αλήθεια για την σχέση τους

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Amal και ο George Clooney έκλεισαν 5 χρόνια γάμου. Ωστόσο, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο ακούγεται ότι το ζευγάρι έχει προβλήματα και βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Οι φήμες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2019. Τότε το Radar Online, επικαλούμενο πηγές του από τον κύκλο τους, ανέφερε ότι οι Clooney έχουν ξεκινήσει μία δικαστική διαμάχη ύψους 520 εκατομμυρίων δολαρίων για το διαζύγιό τους και πως η Amal έχει πάρει κατ’ αποκλειστικότητα τα 1 έτους τότε παιδιά τους και δεν επιτρέπει στον George Clooney να τα δει.

Το δημοσίευμα αντιμετωπίστηκε με αρκετή καχυποψία. Περιέγραφε την σχέση των Clooney ως εντελώς εχθρική, τη στιγμή που μόλις έναν μήνα νωρίτερα οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί, χωρίς καμία τόσο μεγάλη ένταση να υπονοείται στη συμπεριφορά και τη γλώσσα σώματος τους. Επιπλέον, ο 58χρονος Clooney έσπευσε να το σχολιάσει ως «φτιαχτή ιστορία» στο HollywoodLife, ενώ μερικούς μήνες μετά τον είδαμε στην εκπομπή της Ellen να λέει ότι τα δίδυμα βγήκαν έξυπνα, γιατί πήραν το μυαλό της Amal.

George Clooney's Twins Are Taking After Amal

Δικαστική διαμάχη δεν υπήρξε ποτέ, ούτε ο Clooney πράγματι δεν μπορούσε να δει τα παιδιά τους, Alexander και Ella. Προβλήματα, όμως, φαίνεται ότι πράγματι είχαν ταλανίσει τη σχέση τους και συνεχίζουν να υφίστανται. Τα επαγγελματικά τους προγράμματα είναι αρκετά διαφορετικά, ενώ του Clooney απαιτεί συνεχείς μετακινήσεις. Πηγή του New Idea ανέφερε τον Νοέμβριο:  «Η Clooney έχει προβληματιστεί με το πολυάσχολο επαγγελματικό πρόγραμμα του συζύγου της, που μπορεί να φέρει παράπλευρες συνέπειες στα παιδιά. Δεν ξέρει αν μπορεί να συνεχίσει να τον ακολουθεί σε όλο τον πλανήτη και να ξεβολεύει τα παιδιά κι άλλο».

Το κύριο πρόβλημα της Clooney εντούτοις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται αλλού. Τη στιγμή που εκείνη θέλει μία πιο απλή ζωή, ο άντρας της επιζητά συνεχώς τα πάρτι, τη διασκέδαση και τα φώτα των μεγάλων events. «Ο George και η Amal διαφωνούν για τη διαφορετικότητα των τρόπων ζωής τους – και οι φήμες ενός μεταξύ τους ρήγματος κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Την ενδιαφέρει η δουλειά, τον ενδιαφέρει το παιχνίδι. Είναι σαν το λάδι και το νερό. Δεν ανακατεύονται – και ακούγεται η πιθανότητα μία διαμάχης για την κηδεμονία των διδύμων». Επιπλέον, το New Idea αναφέρει ότι οι Clooney έχουν όλο και περισσότερους καβγάδες, με τον George να προτείνει τη συμβουλευτική και την Amal να αρνείται, διότι δεν θεωρεί ότι εκείνος κάνει κάποια προσπάθεια.

Παίρνουν πράγματι οι Clooney διαζύγιο;

Πρόσφατα, το New Idea διέψευσε μόνο του τα προηγούμενα δημοσιεύματά του. Άτομο από τον στενό κύκλο του George και της Amal Clooney μίλησε με την ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι το διαζύγιο δεν αποτελεί επιλογή για το ζευγάρι και πως οι δυο τους προχώρησαν σε συμφωνία όσον αφορά τη λειτουργία του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, η πηγή δήλωσε: «Το διαζύγιο δεν αποτελεί επιλογή για κανέναν από τους δυο, οπότε έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να κάνουν τη σχέση τους λειτουργική. Νωρίτερα φέτος, κάθισαν και έφτιαξαν μία λίστα με κανόνες που θα έκαναν και τους δυο τους να αισθάνονται πιο άνετα και λιγότερο καταπιεσμένοι έχοντας μια ζωή που δεν τους ταιριάζει. Κατέληξαν στο ότι είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά αντί να μαλώσουν ή να προσπαθήσουν να επιβάλουν τη δική τους θέληση ο ένας στον άλλον, βρήκαν έναν τρόπο να κάνουν πίσω σε κάποια θέματα και να συμβιβαστούν σε άλλα».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Δεδομένου ότι η Amal ενοχλούταν από τη συνεχή ροπή του συζύγου της προς τη διασκέδαση και ο Clooney από τη μανία της να διαχειρίζεται και να ψειρίζει τα πάντα, οι δυο τους συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν να μετριάσουν αυτά τους τα «κουσούρια», ειδικά όταν βρίσκονται στο ίδιο μέρος του πλανήτη. Το τελευταίο, βέβαια, δεν θα γίνεται τόσο συχνά, αφού αποφάσισαν η Amal να μην ακολουθεί τον George σε κάθε επαγγελματική του υποχρέωση ανά την υφήλιο.

Επιπλέον, ο Clooney προσπαθεί να αποκτήσει κοινά ενδιαφέροντα με τη σύζυγό του. Πώς; Διαβάζοντας και μαθαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα για τους χώρους της πολιτικής, του δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ανακαλύπτοντας, δηλαδή, βαθύτερα τα τρία βασικά πεδία ενασχόλησης της Amal.

«Ακόμα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και δεν είναι σε καμία περίπτωση τέλειοι, αλλά ο George και η Amal είναι καλά μεταξύ τους και έχουν καταλήξει σε μία διευθέτηση που λειτουργεί και για τους δυο τους. Αυτό μεταφράζεται ως ότι ξοδεύουν αρκετά λιγότερο χρόνο μαζί και ότι μαθαίνουν κατά καιρούς να ζουν βδομάδες και μήνες χωριστά, ανάλογα με τα επαγγελματικά τους προγράμματα», σχολίασε ακόμα μία πηγή του New Idea για τους Clooney.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice