Cara Delevingne και Ashley Benson
Η φίλη της Delevingne, Jamie Mizrahi, δημοσιεύει την πρώτη τρυφέρη φωτογραφία του ζευγαριού © Instagram: @sweetbabyjamie
Lifestyle

Πώς ερωτεύτηκαν η Cara Delevingne και η Ashley Benson;

«Μου έδειξε τι είναι πραγματική αγάπη και πώς να τη δεχτώ»

Cara Delevingne – Ashley Benson: Η αρχή της σχέσης, η σταδιακή επιβεβαίωση της και η δημόσια ζωή τους ως ζευγάρι

Η Cara Delevingne και η Ashley Benson συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018, μία περίοδο που και οι δύο ήθελαν να μείνουν μόνες. Αφορμή ήταν η συμμετοχή τους στη δραματική punk rock ταινία «Her Smell». Μπορεί από αυτή να μην κέρδισαν τρομερά θετικές κριτικές, αλλά τους έμεινε κάτι αρκετά καλύτερο, ένας μεγάλος έρωτας.

Η αρχή της σχέσης

Τον Μάιο του ίδιου έτους ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους. Παπαρατσικές φωτογραφίες και μαρτυρίες από fans μίλαγαν για ραντεβού των Delevingne και Benson, τρυφερές στιγμές και δημόσια φιλιά. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν. Καμία από τις δύο, μάλιστα, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τη φημολογούμενη σχέση για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Ashley ξεκαθάρισε τον Αύγουστο ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις φήμες. Σε συνέντευξή της στο People, δήλωσε ότι θέλει μία όσο πιο απλή ζωή γίνεται, δεδομένης της διασημότητάς της, και πως θεωρεί ότι αν μιλήσει δημόσια για την προσωπική της ζωή μετά δεν θα μπορεί να ξεφύγει.

Οι δυο τους, πάντως, δεν κρύβονταν. Δεν δίσταζαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις μαζί σε κόκκινα χαλιά και εβδομάδες μόδας, με τη στάση τους όμως μπροστά στον φακό να μην μπορεί να αποδείξει τίποτα περισσότερο από μία στενή φιλική σχέση. Το ίδιο ίσχυε και για τη διαδικτυακή συμπεριφορά τους και τα σχόλια που αντάλλασσαν μεταξύ τους.

Η σταδιακή επιβεβαίωση της σχέσης

Τον Οκτώβριο του 2018 ήρθε η πρώτη επιβεβαίωση της σχέσης στο Us Weekly από πρόσωπο του στενού κύκλου της Benson. «Η Ashley και η Cara είναι μαζί. Αυτό είναι το πρώτο κορίτσι, με το οποίο βγαίνει. Αυτή η σχέση με την Cara είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε μία υγιή σχέση και αισθάνεται ότι τα πράγματα μαζί της είναι εύκολα» σχολίασε. Μετά από αρκετούς μήνες, τον Μάρτιο του 2019, η φίλη της Delevingne, Jami Mizrahi, έγινε το επόμενο φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού που επιβεβαίωσε με τον τρόπο του τη σχέση, ανεβάζοντας μία τρυφερή τους φωτογραφία –την πρώτη μη παπαρατσική τους- στο Instagram.

Η επόμενη επιβεβαίωση, αν και έμμεση, ήρθε από τις ίδιες. Τον Απρίλιο, ένας χρήστης του Instagram κοινοποίησε ένα βίντεο της Cara στο οποίο έκανε χαζομάρες με φίλες της, κατηγορώντας την ότι δεν σέβεται τις γυναίκες και προειδοποιώντας την Benson να μείνει μακριά της. Το post ήρθε να συμπληρώσει το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, ο οποίος έγραφε απευθυνόμενος στην Ashley: «Είμαι σοβαρός, πρέπει να μείνεις μακριά από αυτό τον διάβολο και να μην επιστρέψεις ποτέ πίσω. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί δυνατοί ωραίοι θρησκευόμενοι άντρες θα σε δέχονταν πίσω στο λεπτό. Δεν είσαι έτσι, δεν είσαι gay, αγαπάς τους άντρες και χρειάζεσαι έναν».

Η πρώτη απάντηση ήρθε πιο ήπια από την Benson, η οποία απάντησε μόνο στον χρήστη σχολιάζοντας: «Πρέπει να κοιτάς τη δουλειά σου. Σταμάτα να βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου». Από την άλλη, η απάντηση της Delevingne, η οποία απευθυνόταν και στους δύο χρήστες, ήταν αρκετά πιο εκνευρισμένη, μεγαλύτερη και εμμέσως παραδεχόταν ότι η σχέση τους πράγματι υφίσταται: «Είστε αηδιαστικοί! Εάν έχετε πρόβλημα με την πραγματική αγάπη, τότε ελάτε και πείτε αυτές τις βλακείες στα μούτρα μου, αντί να σπέρνετε αξιοθρήνητα το μίσος μέσω του Instagram. Ειλικρινά σας λυπάμαι και τους δύο, ξεκάθαρα δεν είστε χαρούμενοι με τις ζωές σας και έχετε υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο. Ίσως πρέπει να βρείτε ένα χόμπι που δεν περιλαμβάνει το να είστε ομοφοβικοί και το να μισείτε αυτούς που είναι χαρούμενοι».

Η επίσημη επιβεβαίωση

Στις 17 Ιουνίου, η Cara Delevingne ανέβασε ένα βίντεο με εκείνη και την Benson να φιλιούνται και με το hashtag «PRIDE». Μία μόλις μέρα αργότερα, κυκλοφόρησε η συνέντευξή της στο περιοδικό People, με την οποία το μοντέλο παραδέχτηκε μια και καλή τη σχέση τους. «Δεν ξέρω, επειδή είναι ο μήνας του Pride. Είναι 50 χρόνια από όταν συνέβη η Εξέγερση του Στόουνγουολ και δεν ξέρω. Είναι σχεδόν η επέτειος ενός χρόνου μας, οπότε γιατί όχι;», απάντησε στο γιατί αποφάσισε να επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PRIDE ?❤️??❤️? @ashleybenson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

Η δημόσια ζωή ως ζευγάρι

Η παραδοχή της σχέσης τους ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να δηλώνουν αβίαστα και συνεχώς δημόσια τον έρωτά τους. Την ίδια κιόλας μέρα, η Cara μίλησε στο TrevorLIVE Gala για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και έκλεισε την ομιλία της απευθυνόμενη στη σύντροφό της: «Υπάρχει μία ακόμα πολύ ιδιαίτερη γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο που πρέπει να ευχαριστήσω και ξέρεις ποια είσαι. Είναι ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν να αγαπήσω τον εαυτό μου όταν το χρειαζόμουν περισσότερο και πραγματικά το χρειαζόμουν. Μου έδειξε τι είναι πραγματική αγάπη και πώς να τη δεχτώ, πράγμα που ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο πίστευα. Σε αγαπάω».

Έναν μήνα αργότερα, νέες φήμες ξεκίνησαν που τις ήθελαν αρραβωνιασμένες. Τελικά, διαψεύστηκαν αλλά σύντομα, χάρη σε μία φωτογραφία της Benson, ανακαλύψαμε ότι η ηθοποιός έκανε κάτι πολύ πιο μόνιμο από το να αρραβωνιαστεί την Delevingne. Χτύπησε τατουάζ με τα αρχικά της.

Τους τελευταίους μήνες κρύβουν όλο και λιγότερο το μέγεθος του έρωτά τους. Όχι μόνο με πολλές συχνές κοινές εμφανίσεις, αλλά και με όλο περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Από τις πιο πρόσφατες ήταν αυτή που ανέβηκε από την Delevingne για τα γενέθλια της Benson τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου είδαμε το ζευγάρι να φιλιέται γυμνό σε μία μπανιέρα, αλλά και αυτές που η Benson ανέβασε από το ταξίδι τους στο Μαρόκο, το δώρο έκπληξη που της έκανε η Cara για τα 30ά της γενέθλια.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice