Η τραγουδίστρια Ariana Grande
Ariana Grande ©EPA/ETIENNE LAURENT

Ariana Grande: Μην εθελοτυφλείτε με τον κορωνοϊό

Τι είπε στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ
  • A-
  • A+
H Ariana Grande μιλάει στο instagram της για τον κορωνοϊό στην Αμερική

Η γνωστή τραγουδίστρια Ariana Grande παρακάλεσε τους φαν της να πάρουν περισσότερο στα σοβαρά την εξάπλωση του κορωνοϊού, μέσα από μία σειρά από tweets και instagram stories στα προσωπικά της προφίλ.

«Ακούω και διαβάζω από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δηλώσεις όπως "δεν είναι τόσο σοβαρό" και "θα είμαστε μια χαρά" ή ¨πρέπει να συνεχίσουμε τις ζωές μας" και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω», ξεκίνησε να γράφει. «Καταλαβαίνω ότι έτσι νιώθατε πριν από μερικές εβδομάδες. Αλλά σας παρακαλώ διαβάστε τι συμβαίνει. Σας παρακαλώ μην εθελοτυφλείτε. Η λογική "θα είμαστε εντάξει γιατί είμαστε νέοι" είναι πολύ επικίνδυνη για άτομα που δεν είναι νέοι ή καλά στην υγεία τους. Όταν λες κάτι τέτοιο ακούγεσαι ηλίθιος και προνομιούχος. Πρέπει να ξεκινήσεις να νοιάζεσαι για τους άλλους. Τώρα

Ανάμεσα στις χιλιάδες απαντήσεις, αρκετοί χρήστες ενημέρωσαν την τραγουδίστρια πως, παρά την πανδημία, πολλοί είναι όσοι εξακολουθούν να δουλεύουν. Εκείνη απάντησε:
«Καταλαβαίνω απόλυτα και υποστηρίζω την δυσφορία σας. Δεν επιθυμώ να είμαι ασεβής απέναντι σε άτομα που δεν έχουν το προνόμιο να ακυρώσουν ή να αναβάλουν τις δουλειές τους. Όμως αυτή είναι μία έκτακτη ανάγκη και μία πανδημία με παγκόσμια έκταση. Το μάθημα hip hop yoga μπορεί να περιμένει, σας το υπόσχομαι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

10 διάσημοι που ήταν εθισμένοι στο σεξ
10 διάσημοι που ήταν εθισμένοι στο σεξ
Back to top