Η ηθοποιός Ellen Pompeo ως Μέρεντιθ στη σειρά Grey's Anatomy
©www.facebook.com/ Grey's Anatomy
Lifestyle

Η Μέρεντιθ του Grey's Anatomy στέλνει μήνυμα στήριξης στους γιατρούς

Η ηθοποιός Ellen Pompeo ανέβασε σχετικό post στο Instagram

Η ηθοποιός Ellen Pompeo, γνωστή και ως Μέρεντιθ από τη σειρά Grey's Anatomy στέλνει το δικό της «ευχαριστώ» στους γιατρούς που πολεμούν τον κορωνοϊό.

Η Ellen Pompeo, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς με τους άπειρους κύκλους, Grey's Anatomy, ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστεί τους γιατρούς του κόσμου για τη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό και τα θύματά του.

Μίλησε όχι ως «γιατρός» που είναι η ρόλος της αλλά σαν άνθρωπος και απλή πολίτης που νιώθει ευγνωμοσύνη για το ιατρικό προσωπικό που βοηθάει όλο τον κόσμο βάζοντας σε κίνδυνο τη δική του ζωή και υγεία.

Ellen Pompeo on Instagram: “With Love and gratitude ❤️??.”

«Αυτό είναι ένα post για τις νοσοκόμες, τους γιατρούς και όλους τους εργαζόμενους σε κέντρα υγείας. Πολλοί από εμάς έχουμε το προνόμιο του να μπούμε μόνοι μας σε καραντίνα, να απομονωθούμε και να προσπαθήσουμε να μείνουμε υγιείς και κανείς από εσάς δεν έχει αυτό το προνόμιο. Όλοι εσείς πρέπει να είστε στην πρώτη γραμμή αυτής της κατάστασης η οποία είναι σίγουρα άσχημη αυτή τη στιγμή αλλά θα γίνει χειρότερη τις επόμενες εβδομάδες», δήλωση η διάσημη Μέρεντιθ και συνέχισε: «οπότε αυτό είναι ένα μήνυμα από εμένα και την οικογένειά μου προς όλους εσάς για να πούμε ευχαριστώ, Σας εκτιμούμε, σας αγαπάμε. Μείνετε ασφαλείς. Οι νοσοκόμες τα σπάνε, οι γιατροί τα σπάνε και όλοι όσοι εργάζεστε σε νοσοκομεία και κέντρα περίθαλψης, τα σπάτε».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice