7 ερωτήσεις στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Με αφορμή το νέο του Cd

Tο νέο χοτ αγόρι της πόλης είναι όπως το θες: Σου τραγουδάει, είναι μελαχρινό και αξύριστο. Τα κορίτσια τον ακολουθούν στα καμαρίνια, του βάζουν στην τσέπη τα τηλέφωνά τους, τον κάνουν φόλοου στο Instagram κι αυτός τους τραγουδάει κάθε πσκ στο Ποσειδώνιο. Βρήκαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον ρωτήσαμε για τις γυναίκες και φυσικά για το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Δεύτερη Φορά». 

Πες μας για το νέο σου cd

Το νέο άλμπουμ λέγεται «Δεύτερη Φορά» και θα κυκλοφορήσει αρχές Απριλίου απ’ τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο δίσκο σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου (ενώ θα περιέχει και ένα τραγούδι σε στίχους Ναταλίας Γερμανού). Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την δουλειά γιατί την ετοιμάσαμε με πολύ όρεξη και έχουμε ήδη βγάλει δυο τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα, το «Να Της Πεις» πριν μερικούς μήνες και τώρα το «Δεύτερη Φορά».

Τι δεν θα ανεχόσουν από κάποια δεύτερη φορά;

Το ψέμα και την αχαριστία. Με σκοτώνουν αυτά τα δύο. Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ ή να τα συγχωρήσω.

image

Τι δεν θα έκανες εσύ δεύτερη φορά;

Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μετανιώνω εύκολα γι’ αυτά που έχω κάνει. Αν υπήρχε κάτι που δεν θα έκανα θα ήταν να μην επιστρέψω σε μια γυναίκα ή σε μια κατάσταση που με είχε πληγώσει και εκ των πραγμάτων με έκανε να «βάλω μυαλό». «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες;

Δίνω δεύτερη ευκαιρία δύσκολα και μετά από σκέψη αν όντως πιστεύω ότι αξίζει κι ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν παρασύρομαι εύκολα από συγνώμες αν ξέρω ότι λέγονται εύκολα.

image

Το καλύτερο πράγμα που έχεις ακούσει από γυναίκα

Συμβουλές απλές και καθημερινές που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και ολόκληρη την μέρα.

Η καλύτερη συμβουλή που σου έχει δώσει η μαμά σου

Να είμαι ο εαυτός μου και ποτέ να μην αφήνω κάτι ασήμαντο να με παίρνει από κάτω.

image

Πότε ξεκινούν και πάλι οι εμφανίσεις σου στο Posidonio; Θα αλλάξει κάτι στο σχήμα και στο πρόγραμμα;

Οι εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 1η Μαρτίου ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο. Ήταν η μεγαλύτερη σεζόν που έχω κάνει ποτέ στην έως τώρα πορεία μου και είχα κι όλη την ευθύνη να περνάει καλά ο κόσμος που ερχόταν και ξαναρχόταν να με ακούσει. Τώρα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και μετά το Πάσχα, από τις 25 Απριλίου, θα ξεκινήσω πάλι τις εμφανίσεις νε άλλη ομάδα για να μη βαριόμαστε…

image