Πώς περνούν οι έλληνες τραγουδιστές την καραντίνα;

Ποιοι μαγειρεύουν, ποιοι το ρίχνουν στη γυμναστική και ποιοι τραγουδούν α καπέλα;

#μένουμεσπίτι: Ακολουθήσαμε 8 έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες στο Instagram για να δούμε πώς περνούν την καραντίνα.

Κι εσύ μένεις σπίτι, κι εγώ μένω σπίτι, όλοι μας #μένουμεσπίτι, ακόμα και οι αγαπημένοι μας celebrities. Ευτυχώς βέβαια που αν και δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε να τους απολαύσουμε σε παραστάσεις, live και συναυλίες, φροντίζουν να μένουν σε επαφή μαζί μας μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social. Τραγούδι, μαγείρεμα, γυμναστική, συζήτηση, κάνουν κι εκείνοι ό,τι κι εμείς -προσπαθούν να γεμίσουν το χρόνο που περνούν κλεισμένοι σπίτι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, αφού τραγούδησε, χόρεψε και άραξε με το σκύλο του, μας έστειλε και ένα κοινωνικό μήνυμα παροτρύνοντάς μας να ενισχύσουμε την ένωση «Μαζί για το παιδί» και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Τον αγαπάμε για τη φωνή και το ταλέντο του, τον λατρεύουμε για την ευαισθησία του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει καθημερινά live με άλλους τραγουδιστές ή ηθοποιούς όπου μιλάνε και φυσικά.... τραγουδάνε α καπέλα!

Η Μελίνα Ασλανίδου το έχει ρίξει στο περπάτημα, τη γυμναστική και τη.... ζωγραφική!

Ο Κωστής Μαραβέγιας κάνει το γνωστό σε όλους μας πια «Καραντίνα Παγκράτι», ένα online live με πολλή μουσική και τραγούδι και διαφορετικούς καλεσμένους κάθε φορά!

Η Δέσποινα Βανδή ανακαλύπτει ότι εκτός από το τραγούδι έχει κλίση και στη μαγειρική-ζαχαροπλαστική. Λέτε να τη δούμε στο επόμενο masterchef μετά την καραντίνα;

Το Νίνο Ξυπολυτά τον έχει πιάσει νοσταλγία και ανεβάζει παλιές φωτογραφίες. Ή πολύ παλιές.

Ο Πάνος Μουζουράκης διαβάζει, κάνει ταχυδακτυλουργικά και.... timelapse βίντεο!

Η Έλλη Κοκκίνου μάς βάζει challenges και μετά φτιάχνει λαχταριστά κουλουράκια!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice