Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μάθιου Μπρόντερικ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μάθιου Μπρόντερικ © EPA/ANDREW GOMBERT
Lifestyle

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Μία υπέροχη φωτογραφία για 23 χρόνια γάμου

Ήταν 19 Μαΐου του 1997 όταν η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Μάθιου Μπρόντερικ

Με μια ασπρόμαυρη throwback φωτογραφία η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «γιορτάζει» τα 23 χρόνια του γάμου της με τον Μάθιου Μπρόντερικ.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γράφει «έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, μωρό μου» και τιμά με μια υπέροχη ασπρόμαυρη throwback φωτογραφία τα 23 χρόνια του γάμου της με τον Μάθιου Μπρόντερικ.

Η 55χρονη σήμερα σταρ του «Sex and the City» και ο 58χρονος Μάθιου Μπρόντερικ παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 1997. Στη vintage φωτογραφία η νεαρή με τις κατάξανθες μπούκλες Κάρι Μπράντσο «φωλιάζει» στην αγκαλιά του κομψού Μάθιου. Η ανάρτηση συγκίνησε τους θαυμαστές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες μόνο ώρες πάνω από 200.000 likes.



Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι φίλοι τους που σχολίασαν την ανάρτηση και ευχήθηκαν στο ζευγάρι. «Θεέ μου! Συγχαρητήρια. Τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα σαν να ήταν χθες», έγραψε ο σκηνοθέτης, Άνταμ Σάνκμαν. «Σας εύχομαι ευτυχισμένη επέτειο και καθώς γράφω αυτές τις γραμμές, σας αφιερώνω το ‘Everlasting Love’ του Lionel & της Diana αποκλειστικά για εσάς τους δύο», σχολίασε ο Σέρτζιο Κλετνόι, διευθυντής του ψυχαγωγικού τμήματος του περιοδικού, Vogue.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι σήμερα 55 ετών © EPA/CJ GUNTHER


Η φωτογραφία που επέλεξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι από μία φιλανθρωπική εκδήλωση που το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την άνοιξη του 1994, όταν ακόμη ήταν απλά ζευγάρι με τον Μάθιου Μπρόντερικ.

Έναν χρόνο μετά τον γάμο μπήκε στη ζωή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ η  επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City». Σύμφωνα με την ηθοποιό παραλίγο να πει «όχι» στη σειρά που απογείωσε την καριέρα της διότι δεν ήθελε να δεσμευτεί επαγγελματικά καθώς ήταν νιόπαντρη. Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον 17χρονο γιο Τζέιμς Γουίλκι και τις δίδυμες 10χρονες Μάριον Λορέτα Έλγουέλ και Ταμπίθα Χόουτζ, τις οποίες απέκτησαν μέσω παρένθετης μητρότητας το 2009.

Αυτό το διάστημα το ζεύγος βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι τους στην Νέα Υόρκη, λόγω κορωνοϊού, με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice