Karlie Kloss και Josh Kushner
Οι περισσότεροι μετράνε πάνω από μία δεκαετία μαζί © Instagram: @karliekloss
Lifestyle

5 σταρ που δεν παντρεύτηκαν διάσημους

Δεν χρειαζόταν να είναι μεγάλοι σταρ, για να τους ερωτευτούν

Οι Meryl Streep, Christian Bale, Reese Witherspoon, Karlie Kloss, Anne Hathaway είναι κάποιοι σταρ που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μη διάσημα πρόσωπα

Όταν σκεφτόμαστε τους μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, τους φανταζόμαστε σε υπέρλαμπρους γάμους με εξίσου μεγάλα ονόματα. Στο μυαλό μας έχουμε την εικόνα του Brad Pitt να περπατάει το κόκκινο χαλί με την Angelina Jolie, του Tom Cruise με τη Nicole Kidman και του Johnny Depp με τη Vanessa Paradis. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι διάσημοι που δεν ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν κάποιο τεράστιο όνομα της παγκόσμιας κινηματογραφικής ή μουσικής βιομηχανίας. 

Οι σταρ που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μη διάσημα πρόσωπα  

Meryl Streep και Don Gummer 
Ο Don Gummer είναι γλύπτης. Δεν είναι σταρ του Χόλιγουντ, αλλά είναι από τους πιο πετυχημένους στο αντικείμενό του, με έργα του να έχουν κερδίσει βραβεία, να έχουν συμπεριληφθεί σε μεγάλες συλλογές και τον ίδιο να έχει 22 ατομικές και 12 ομαδικές εκθέσεις στο βιογραφικό του.  

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1978, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της Streep. Το τότε αγόρι της, ο ηθοποιός John Cazale, είχε μόλις φύγει απ’ τη ζωή από καρκίνο των πνευμόνων. Λίγο αργότερα, οι ιδιόκτητες του σπιτιού που έμεναν μαζί πέταξαν έξω την τότε 29χρονη ηθοποιό και ο αδερφός της, Harry, έτρεξε να τη βοηθήσει. Μαζί του ήταν και ο φίλος του, Don. Ο γάμος τους έγινε σχεδόν έξι μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, στον κήπο των γονιών της.  

Προσπαθούν να μην προβάλουν την σχέση τους δημόσια, οπότε δεν ξέρουμε πολλά για τον κοινό τους βίο. Έχουν τέσσερα παιδιά, τον Henry Wolfe, τη Mamie, την Grace και τη Louisa, που σήμερα είναι 40, 36, 34 και 28 ετών αντίστοιχα. Μία από τις λίγες στιγμές δημόσιας αναφοράς της Streep στον Gummer ήταν στον λόγο που έβγαλε το 2012, όταν παρέλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου: «Πρώτα, θα ευχαριστήσω τον Don, γιατί όταν ευχαριστείς τον άντρα σου στο τέλος του λόγου, το βάζουν να ακούγεται μαζί με τη μουσική. Θέλω να ξέρει πως ό,τι εκτιμώ περισσότερο στις ζωές μας, μου το έδωσε εκείνος». 

Oscars: Meryl Streep Red Carpet (2015) | ScreenSlam

Christian Bale και Sibi Blažić 
Η Sibi Blažić μπορεί να μην είναι διάσημη, αλλά έχει τριγυρίσει πολύ μέσα στον χώρο. Έχει δουλέψει ως μοντέλο, ως ηθοποιός, ως μακιγιέρ, ως βοηθός και ως κασκαντέρ. Με την τελευταία της, μάλιστα, ιδιότητα έχει συνεργαστεί με τον Christian Bale στη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Dark Knight». 

Γνωρίστηκαν, όμως, χάρη στην ιδιότητα της βοηθού. Η Blažić τη δεκαετία του ‘90 εργαζόταν ως βοηθός της πολύ καλής φίλης του Bale, Winona Ryder. Ερωτεύτηκαν σχεδόν κεραυνοβόλα και τον Ιανουάριο του 2000 αποφάσισαν να παντρευτούν στο Λας Βέγκας. Πριν γνωρίσει τη γυναίκα του, ο Bale όχι απλά δεν σκεφτόταν τον γάμο, αλλά τον είχε ταυτισμένο στο μυαλό του με κάτι το ανθυγιεινό. Ο λόγος ήταν πως στην οικογένειά του όλοι είχαν πάρει διαζύγιο. Όπως έχει δηλώσει, όμως, ο γάμος του με την Blažić του φάνηκε αμέσως καταπληκτική ιδέα.  

Η απόφαση του 46χρονου ηθοποιού να δώσει μία ευκαιρία στον γάμο δικαιώθηκε. Σήμερα, οι δυο τους μετράνε 20 χρόνια παντρεμένοι και έχουν δύο παιδιά, τη 14χρονη Emmaline και τον 5χρονο Joseph. Δεν μιλάει πολύ για την σχέση τους και προσπαθούν να την κρατήσουν όσο πιο ιδιωτική γίνεται, αλλά σε μία εξαίρεση ο Bale ανέφερε για την 50χρονη σύζυγό του: «Στη γυναίκα μου αρέσει να κρατάει τα πράγματα πολύ ιδιωτικά. Φυσικά, θέλω να το διατηρήσω αυτό... αλλά έχουμε μία καταπληκτική ιδιωτική ζωή. Είναι πιθανώς η πιο δυνατή γυναίκα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Γίνομαι πολύ ευσυγκίνητος. Δεν νομίζω ότι είμαι γενικά, αλλά συμβαίνει όταν μιλάω για εκείνη».  

Christian Bale and his wife Sibi Blazic on 2019 Oscars carpet

Reese Witherspoon και Jim Toth 
Ο Jim Toth δεν είναι χολιγουντιανός σταρ, αλλά είναι για τα καλά μέσα στον χώρο. Ο 50χρονος σύζυγος της Reese Witherspoon είναι ατζέντης-κυνηγός ταλέντων, με το γραφείο του, Creative Artists Agency, να εκπροσωπεί ονόματα όπως η Scarlett Johansson και ο Matthew McConaughy.   

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010, λίγο αφότου η Witherspoon είχε χωρίσει με τον Jake Gyllenhaal. Ο τρόπος που γνωρίστηκαν είναι πιθανόν να θυμίζει σε όλους μας την γνωριμία με τον νυν ή κάποιον πρώην σύντροφό μας, αφού μίλησαν για πρώτη φορά σε ένα πάρτι στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου. Ένας μεθυσμένος προσπαθούσε να προσεγγίσει την ηθοποιό όχι με τον πιο κομψό τρόπο, αφού της φώναζε και της κούναγε το δάχτυλο στο πρόσωπο. Ο Toth ήρθε και έσωσε την κατάσταση, μπαίνοντας στη μέση και ζητώντας συγγνώμη από τη Witherspoon εκ μέρους του φίλου του, που συμπεριφερόταν έτσι γιατί μόλις είχε χωρίσει.   

Έβγαιναν λιγότερο από έναν χρόνο όταν της έκανε πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν το 2011 στο ράντσο της ηθοποιού στην Καλιφόρνια και έναν χρόνο αργότερο απέκτησαν το πρώτο του παιδί (το τρίτο για την Witherspoon), που ονόμασαν Tenessee James Toth. Η 44χρονη σήμερα Reese Witherspoon δηλώνει ότι στον άντρα της αρχικά της άρεσε ότι ήταν καλός άνθρωπος και ακριβώς το ότι δεν ήταν διάσημος, μιας και αυτό τους έδωσε την ευκαιρία στις αρχές να γνωριστούν, χωρίς παπαράτσι να τους κυνηγάνε. Μιλώντας στο Bazaar, έχει πει ποιο θεωρεί το μυστικό επιτυχίας του γάμου τους: «Όταν υπάρχει πραγματική συντροφικότητα, οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμάνε ό,τι προσφέρει ο άλλος στην σχέση. Έχω έναν σύζυγο που υποστηρίζει τα όνειρα και τις ιδέες μου. Με βοηθάει με τα πάντα. Είμαι πολύ τυχερή». 

Karlie Kloss και Josh Kushner 
Ο 35χρονος Josh Kushner δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος. Έχει ιδρύσει την επενδυτική εταιρεία Thrive Capital, μέσω της οποίας έχει ρίξει πολλά λεφτά σε εταιρείες, όπως το Instagram. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής μίας ασφαλιστικής εταιρείας από το 2012 και μίας μεσιτικής από το 2015.  

Το ζευγάρι δεν δίνει σχεδόν καμία πληροφορία για την σχέση του. Έτσι, γνωρίζουμε ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, αλλά δεν ξέρουμε τον τρόπο που άρχισε η ιστορία τους. Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήρθε τον Φεβρουάριο του 2012, σε ένα πάρτι που ακολούθησε το fashion show της Victoria’s Secret, ενώ η Karlie Kloss έχει δηλώσει πως αυτό που λατρεύει σε εκείνον είναι η τεράστια απόσταση που έχει από τον χώρο της μόδας. 

Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018, μετά από έξι χρόνια σχέσης. Το 27χρονο μοντέλο ασπάστηκε, μάλιστα, τον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της, αλλά και για να γίνει αποδεκτή από την οικογένειά του, που μέχρι τότε αρνούταν να τη γνωρίσει. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους σε μία μικρή τελετή στη Νέα Υόρκη, ενώ τον επόμενο Ιούνιο πραγματοποίησαν μία μεγαλύτερη θεματική τελετή για όλους τους φίλους τους σε ένα ράντσο στο Γουαϊόμινγκ, όπου όλοι ήταν ντυμένοι με πηγή έμπνευσης την Άγρια Δύση. 

Anne Hathaway και Adam Shulman 
Ο Adam Shulman έχει προσπαθήσει να μπει στον κόσμο του Χόλιγουντ, έχοντας βρεθεί σε λίγες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το «American Dreams», αλλά και αποκτώντας την ιδιότητα του παραγωγού μαζί με την Anne Hathaway. Ωστόσο, το πραγματικό επάγγελμα που ασκεί και στο οποίο έχει πετύχει είναι αυτό του σχεδιαστή κοσμημάτων για το brand του, James Banks Design.  

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 και έχουν πλέον δύο παιδιά μαζί. Γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Spring, μέσω μίας κοινής τους φίλης, και η Hathaway της είπε αμέσως ότι ένιωθε πως με αυτόν τον άντρα θα παντρευτεί. Ωστόσο, ήταν μία δύσκολη περίοδος συναισθηματικά για εκείνη, μιας και είχε χάσει την εμπιστοσύνη της στον έρωτα και τους ανθρώπους γενικότερα (ο πρώην της, Raffaello Follieri, είχε μπει καταδικαστεί για απάτες). Το 2014 σχολίασε στο Bazaar: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Επίσης, ήξερα ότι τον γνώρισα τη χειρότερη δυνατή στιγμή... Του είπα “Πιστεύω, γιατί χρειάζομαι να το πιστέψω, ότι αυτό που μου συνέβη ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και ότι οι άνθρωποι είναι καλοί και ότι εσύ είσαι ένας καλός άνθρωπος, γιατί το αισθάνομαι. Δεν είμαι σε μία καλή κατάσταση, αλλά θέλω να το προσπαθήσω”. Και δεν με πλήγωσε ποτέ. Ήταν τρομαχτικό, αλλά όσο πέρναγαν οι μέρες τα πράγματα ήταν όλο και καλύτερα. Ανακάλυψα ότι η αγάπη μου για εκείνον με έκανε να εμπιστεύομαι ευκολότερα και τους άλλους». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice