Katy Perry
Η Katy Perry μιλά για το δύσκολο 2017 © Getty Images for SHEIN/Ideal Images
Lifestyle

Katy Perry: «Ο χωρισμός με τον Orlando με τσάκισε»

Το δύσκολο – επαγγελματικά και προσωπικά 2017 - και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η έγκυος Katy Perry αποκαλύπτει ότι το 2017 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της και είχε σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει. Ήταν χρονιά που χώρισε με τον Orlando.

Ευάλωτη και αποκαλυπτική η Katy Perry. Για πρώτη φορά η εκρηκτική σταρ της ποπ αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε ακόμα και να δώσει τέλος στη ζωή της το 2017, ίσως μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για την Katy Perry τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν η χρονιά που χώρισε με τον ηθοποιό, Orlando Bloom, ήταν η χρονιά που το άλμπουμ της «Witness» τα πήγε χάλια στα charts και τις πωλήσεις. Το «Witness» είχε πουλήσει μόλις 162.000 αντίτυπα, σχεδόν το ένα δέκατο των πωλήσεων της προηγούμενης δουλειάς της, «Prism».

Η 35χρονη τραγουδίστρια και σήμερα έγκυος στο πρώτο της παιδί με την Orlando μετά την επανασύνδεσή τους, παραδέχεται ότι εκείνη την χρονιά είχε «πιάσει πάτο». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό station SiriusXM CBC η Katy Perry είπε χαρακτηριστικά: «Η καριέρα μου μια τροχιά ανοδική, πήγαινε πάνω και πάνω και τότε έγινε μια μικρή αλλαγή που για μένα ήταν σεισμική». Και εξηγεί: «Είχα δώσει πολλά, και κυριολεκτικά με έκοψε στα δύο. Είχα χωρίσει με τον φίλο μου, ο οποίος είναι τώρα ο μελλοντικός πατέρας του παιδιού μου. Και μετά ήμουν ενθουσιασμένη που βρισκόμουν ψηλά, με τον επόμενο δίσκο. Αλλά η επικύρωση δεν με έκανε να κρατηθώ ψηλά και γι' αυτό ένιωσα συντετριμμένη, τσακισμένη».

Katy Perry
Η Katy Perry σε συναυλία στη Μελβούρνη © EPA/SCOTT BARBOUR

Η Katy Perry μεγάλωσε σε μια οικογένεια κοντά στον Θεό. Οι γονείς της ήταν πάστορες στην Εκκλησία της Πεντηκοστής και πιστεύει ότι η πιστή της συνέβαλε στο να επουλωθούν όλες οι πληγές της με τον καιρό. «Αυτό το στάδιο της θλίψης και του αδιέξοδου ήταν σημαντικό γιατί μέσα από αυτό μπόρεσα να ολοκληρωθώ, να βρω την οντότητά μου με έναν άλλο τρόπο. Να γίνω ένας άνθρωπος πολυδιάστατος από το να ζω όλη την ώρα σαν μια διψασμένη σταρ της ποπ», τόνισε η Katy Perry και στη συνέχεια μίλησε για την αίσθηση της ευγνωμοσύνης.



«Η ευγνωμοσύνη είναι πιθανότατα αυτή που με έσωσε. Αν δεν την είχα βρει θα είχε βυθιστεί στη θλίψη μου. Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα, λόγω της σχέσης μου με τον Θεό και κάτι που είναι μεγαλύτερο από εμένα. Η ελπίδα μου είναι ότι κάτι μεγαλύτερο από εμένα με δημιούργησε για έναν σκοπό και με δημιούργησε για έναν λόγο».

Η γεννηθείσα στην Καλιφόρνια Katy Perry εξήγησε ότι σήμερα είναι ένας άλλο άνθρωπος και ότι έχει ξεπεράσει όλα τα ψυχολογικά της προβλήματα. Περιμένει με μεγάλη προσμονή τη γέννηση της κόρης για την οποία έχει ήδη γράψει ένα τραγούδι στο νέο της άλμπουμ «KP5».



Με τον Orlando Bloom προετοιμάζονταν για τον γάμο τους τον Μάρτιο στην Ιαπωνία. Ένας γάμος που έχει πάρει μια μικρή αναβολή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice