Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων από τον Weeknd για πληγέντες του κορωνοϊού
Ο Weeknd © EPA/HAYOUNG JEON
Lifestyle

Ο Weeknd δώρισε 1 εκατ. δολάρια Καναδά σε πληγέντες του κορωνοϊού

Είχε δωρίσει και 500.000 δολάρια σε οργανισμούς υπέρ της φυλετικής ισότητας

|

Ένα εκατομμύριο δολάρια Καναδά δώρισε σε πληγέντες από τον κορωνοϊό ο δημοφιλής τραγουδιστής, Weeknd - Είχε δωρίσει 500.000 δολάρια για την φυλετική ισότητα.

Στη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων Καναδά προχώρησε ο Weeknd για πληγέντες από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής λίγο μόλις καιρό πριν είχε δωρίσει 500.000 δολάρια σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται για την εξασφάλση της φυλετικής ισότητας. 

Σύμφωνα με το Variety, το 50% της δωρεάς θα διατεθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Ακαδημίας των Grammys, MusiCares, ενώ το άλλο 50% θα διατεθεί στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, στο Δίκτυο Υγείας του Σκάρμπορο, στο Οντάριο, του Καναδά όπου μεγάλωσε.

«Μεγάλωσα στο Σκάρμπορο και ένιωσα ότι ήταν σημαντικό να επιστρέψω στην κοινότητα που με ανέθρεψε κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών αυτής της πανδημίας» ανέφερε ο γεννημένος στον Καναδά από γονείς από την Αιθιοπία τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός. Εκτός από αυτήν την πρωτοβουλία, ο καλλιτέχνης θα δωρίσει επίσης όλα τα έσοδα από τις προστατευτικές μάσκες προσώπου XO που λάνσαρε στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τον COVID-19.

Ο Abel Tesfaye, όπως είναι το πραγματικό του όνομα με ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε ευχαριστίες σε όσους αγόρασαν τις μάσκες που κυκλοφόρησαν σε δύο σχέδια, ένα με το XO logo και το άλλο με το μήνυμα «STAY AWAY».

«Ευχαριστώ πολύ τους θαυμαστές που αγόρασαν τις μάσκες XO και συμμετείχαν στην καταπολέμηση του COVID. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο Σκάρμπορο».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice