Gigi Hadid
Gigi Hadid © EPA/JULIEN DE ROSA
Lifestyle

Gigi Hadid: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της

Και εξηγεί γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της - Οι δύο βασικοί λόγοι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Gigi Hadid εξομολογείται γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της - Η πρώτη φορά που μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους followers της Gigi Hadid στο Instagram, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Το διάσημο μοντέλο είναι έγκυος και επέλεξε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο νέο. Η Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik.

«Παιδιά, αυτή είναι η κοιλιά μου. Εδώ είναι» είπε η 25χρονη Gigi Hadid, δείχνοντας από το πλάι τη φουσκωμένη κοιλιά της κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live βίντεο με αφορμή την προώθηση του νέου της άρθρου στο V Magazine. Το διάσημο μοντέλο διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι όλα εξελίσσονται ομαλά με την εγκυμοσύνη της.

Σημειώνεται ότι η Gigi Hadid είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Με τις φήμες ότι είναι έγκυος να έχουν «φουντώσει» εν μέσω καραντίνας κορωνοϊού τον περασμένο Απρίλιο, το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τελικά το γεγονός στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. «Προφανώς και θα θέλαμε να το ανακοινώσουμε με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για τις ευχές και τη στήριξη όλων» είχε αναφέρει τότε η Gigi Hadid.

«Φαντάζομαι πολλοί από εσάς έχουν προβληματιστεί που δεν μοιράζομαι περισσότερα, αλλά βασικά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας» ανέφερε και πρόσθεσε με νόημα: «Η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στον κόσμο».

Embedded rich media on Instagram

Gigi Hadid: Γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της - Οι δύο λόγοι

Στο μήνυμά της προς τους followers η Gigi Hadid εξήγησε ότι ήταν συνειδητή απόφαση να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, καθώς ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα.

Ειδικότερα, την πανδημία του κορωνοϊού που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους και έχει προσβάλει πάνω από 13.500.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, καθώς και το κίνημα Black Lives Matter (BLM) που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του μαύρου Τζορτζ Φλόιντ από τον λευκό αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν.

Πώς ο κορωνοϊός και το κίνημα Black Lives Matter ώθησαν την Gigi Hadid να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της
Πώς ο κορωνοϊός και το κίνημα Black Lives Matter ώθησε την Gigi Hadid να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της © EPA/YOAN VALAT

«Αυτός είναι ένας λόγος που ένιωσα πως δεν είναι κάτι, το οποίο έπρεπε αναγκαστικά να μοιραστώ με άλλους εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου. Προφανώς, πολλοί έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω κορωνοϊού από την αρχή της καραντίνας και συνεχίζει να συμβαίνει. Και μετά περάσαμε στην επανεμφάνιση του κινήματος BLM, οπότε σκέφτηκα πως η παρουσία μας στα social media θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό» εξήγησε η Gigi Hadid για τους λόγους που την έκαναν να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Gigi Hadid προς followers: Σύντομα θα δείτε και άλλες εικόνες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πάντως, υποστήριξε ότι στο μέλλον σκοπεύει να δημοσιεύσει περισσότερες φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της -όταν όμως έρθει η κατάλληλη στιγμή.

«Έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες της κοιλιάς μου, τις οποίες στέλνω σε συγγενείς και φίλους. Προσπαθώ να την καταγράψω καλά, επειδή έχω ακούσει πολλούς να λένε "φρόντισε να μην το χάσεις"» τόνισε.

Η Gigi Hadid έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram
Η Gigi Hadid έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram © EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Η Gigi Hadid παραδέχτηκε ότι η κίνησή της να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της είχε αποτέλεσμα να απολαύσει περισσότερο την περίοδο από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, δίχως να ανησυχεί για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση ή επειδή «πρέπει να δείχνω γλυκούλα».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice