Μίκι Ρουρκ για Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βρωμοκλαψιάρη θα σε ξεφτιλίσω
Ρόμπερτ Ντε Νίρο © EPA/ETIENNE LAURENT
Lifestyle

Μίκι Ρουρκ για Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βρωμοκλαψιάρη, θα σε ξεφτιλίσω

«Το ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, αλήτη»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ Μίκι Ρουρκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με τον πρώτο να αποκαλεί «αλήτη» και «βρωμοκλαψιάρη» τον δεύτερο.

Δριμεία επίθεση στο πάλαι ποτέ ίνδαλμά του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, εξαπέλυσε μέσω Instagram, ο Μίκι Ρουρκ. Συνεχίζοντας την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών τα τελευταία χρόνια, ο Ρουρκ αποκάλεσε «βρωμοκλαψιάρη» τον Ντε Νίρο και δεσμεύτηκε πως «θα τον ξεφτιλίσει».

Συγκεκριμένα, ο Ρουρκ σημειώνει στην ανάρτησή του στο Instagram: «εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σ' εσένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ενας φίλος μου μού είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες, "ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μ@λ#κί@ς".

»Άκου, Κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο 1ος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου τ' ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%,» υπογράφοντας «Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός».

Η κόντρα αυτή κρατάει πολλά χρόνια, με τον Ρουρκ να έχει εκφράσει δημόσια δεκάδες φορές την αντιπάθειά του για τον Ντε Νίρο, ο οποίος επίσης δεν αφήνει ασχολίαστες τις προσβολές που γίνονται προς το πρόσωπό του.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice