Για την απουσία της από το Mad Max μίλησε η Σαρλίζ Θερόν
Η Σαρλίζ Θερόν © EPA/NEIL HALL
Lifestyle

Σαρλίζ Θερόν: Κάνει μόνη της όλες τις επικίνδυνες σκηνές

Για τη νέα της ταινία «Η Παλιά Φρουρά»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χωρίς κασκαντέρ κάνει τις επικίνδυνες σκηνές της νέας της ταινίας «η Παλιά Φρουρά» η Σαρλίζ Θερόν όπως αποκάλυψε η ίδια.

Μόνη της κάνει η Σαρλίζ Θερόν όλες τις επικίνδυνες σκηνές της «Παλιάς Φρουράς», της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Η Θερόν υποδύεται μία αθάνατη πολεμίστρια και όπως αποκάλυψε, στα γυρίσματα της ταινίας δεν χρησιμοποίησε κασκαντέρ, αλλά έκανε μόνη της όλες τις σκηνές που υπήρχαν στο σενάριο.

«Μου αρέσει η σκληρή δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Θερόν.

Η «Παλιά Φρουρά» που θα είναι σε παραγωγή Netflix αφηγείται την ιστορία τεσσάρων αθάνατων πολεμιστών που προστατεύουν την ανθρωπότητα για αιώνες. 

Ωστόσο, η βασική τους δύναμη είναι επίσης η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Η επίτευξη της αθανασίας σημαίνει ότι αυτή η ομάδα πολεμιστών απειλείται πραγματικά. 

Βασισμένο στο αναγνωρισμένο μυθιστόρημα του Greg Rucka και σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood, η «Παλιά Φρουρά» είναι μια ιστορία δράσης, γεμάτη ίντριγκα, που μας δείχνει ότι η ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο φαίνεται.

Με αυτή του την προσπάθεια, το Netflix επιχειρεί να διεισδύσει στη βιομηχανία των σούπερ ηρώων όπου και μονοπωλούν Marvel και DC και ομολογουμένως δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες εταιρείες να κυκλοφορήσουν κάποια ταινία.

Charlize Theron's Axe Fight Training on The Old Guard | Netflix

The Old Guard | How to Shoot a Shootout | Netflix

The Old Guard | Kill Room Floor Scene

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice