Η Εριέττα Κούρκουλου παντρεύτηκε
Η Εριέττα Κούρκουλου παντρεύτηκε / mykonos live tv / video
Lifestyle

Η Εριέττα Κούρκουλου παντρεύτηκε στο μαγευτικό Αγράρι (video)

Απαστράπτουσα η Μαριάννα Λάτση συνόδευσε την κόρη της στην εκκλησία

Μετά το γάμο της Eριέττας Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, ακολούθησε δεξίωση, την οποία η Μύκονος θα θυμάται για καιρό

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέτταέφτασε στην εκκλησία μαζί με τη μητέρα της,  με καΐκι στις 8 το βράδυ, λάμποντας μέσα στο εντυπωσιακό made in Vrettos Vrettakos νυφικό της. Εκεί, στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι, την περίμενε ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης.

Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά τελικά αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στην Μύκονο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το νησί των Ανέμων.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 και πλέον καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live Tv:

 

 

Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice