Έλεν ΝτεΤζένερις: Στο πλευρό της η σύντροφός της, Πόρσια Ντε Ρόσι
Η Έλεν ΝτεΤζένερις και η σύντροφός της © EPA/NINA PROMMER
Lifestyle

Έλεν ΝτεΤζένερις: Στο πλευρό της η σύντροφός της, Πόρσια Ντε Ρόσι

«Σε όλους τους φαν μας, σας βλέπουμε. Ευχαριστούμε για τη στήριξη»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Για την κριτική που δέχεται η Έλεν ΝτεΤζένερις και τη στήριξη των φίλων της, μίλησε η σύντροφος της παρουσιάστριας, Πόρσια Ντε Ρόσι.

Τους φίλους που στέκονται στο πλευρό της Έλεν Ντε Τζένερις στο κύμα κριτικής που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της, ευχαρίστησε η σύντροφός της, Πόρσια Ντε Ρόσι.

«Σε όλους τους φαν μας, σας βλέπουμε. Ευχαριστούμε για τη στήριξη», γράφει η Ντε Ρόσι σε ανάρτησή της στο Instagram με το μήνυμα «Στέκομαι στο πλευρό της Έλεν».

 

 

Η απολογία της Έλεν Ντε Τζένερις

Στην απολογητική της ανακοίνωση η παρουσιάστρια, που είναι εξαιρετικά αγαπητή από το κοινό, σημείωνε πως όταν ξεκίνησε την εκπομπή της είχε μία συγκεκριμένη φιλοδοξία η εικόνα σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις, ωστόσο, όπως σημειώνει, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

«Από την πρώτη ημέρα του σόου, στην πρώτη συνάντηση που κάναμε είπα πως το "Ellen DeGeneres Show" θα είναι ένα μέρος ευτυχίας, κανείς δεν θα υψώνει τον τόνο της φωνής του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

»Προφανώς, κάτι έχει αλλάξει και είμαι απογοητευμένη που ανακαλύπτω πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Και γι’ αυτό, λυπάμαι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι αυτό αντιπροσωπεύει το αντίθετο απ’ αυτό που ελπίζω και θέλω να είναι το σόου».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice