Ζευγάρι 80χρονων fashion influencers κάνει θραύση στο Instagram

Δημιουργούν stylish outfits από τις ξεχασμένες μπουγάδες άλλων ανθρώπων

Το ηλικιωμένο ζευγάρι από την Ταϊβάν παραδίδει μαθήματα στιλ στο Instagram.

Να σας συστήσω τη Sho-Er και τον σύζυγό της Wan-Jin. Ένα ζευγάρι ηλικιώμενων από την Ταϊβάν που λειτουργεί ένα καθαριστήριο στην Κεντρική Ταϊβάν εδώ και δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνω, πολλά ρούχα ξεχάστηκαν εκεί από τους ιδιοκτήτες τους, από κάλτσες και πουκάμισα μέχρι ρούχα του σκι και κοστούμια.

Ο εγγονός του ζευγαριού, Reef Chang, έπεισε το ζευγάρι να ποζάρει φορώντας τα ξεχασμένα αυτά ρούχα και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το ζευγάρι έγινε viral σε μια νύχτα καθώς το Instagram έχει αυτη τη μαγική δύναμη να σε βγάζει από την ανωνυμία και να σε κάνει fashion influencer εν μία νυκτί. Έτσι, ο λογαριασμός τους μετράει ήδη πάνω από 600K followers και το ζευγάρι αποδεικνύει ότι η μόδα πράγματι δεν έχει ηλικία.

Είναι να το έχεις φυσικά και απ'ό,τι φαίνεται το ζευγάρι από την Ταϊβάν μόλις βρήκε την κλίση του. Κάτω από κάποιες φωτογραφίες θα δείτε ότι γράφει τι φοράει ο καθένας και πόσο καιρό έχει μείνει το κάθε ρούχο στα αζήτητα. Αν δεν είναι αυτό τρομερή ιδέα, τότε τι; Kind reminder: θυμηθείτε να πάρετε τα ρούχα από το καθαριστήριο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice