Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι έτοιμος να κολυμπήσει με καρχαρίες
Ο Κρις Χέμσγουορθ © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι έτοιμος να κολυμπήσει με καρχαρίες

Για λογαριασμό εκπομπής του Nat Geo.
  • A-
  • A+
Μία εκπομπή αφιερωμένη στους καρχαρίες, με τους οποίους και θα κολυμπήσει στα ίδια νερά, θα παρουσιάσει ο Κρις Χέμσγουορθ το επόμενο καλοκαίρι.

Έτοιμος να βάλει τη στολή του και να πέσει στα νερά του ωκεανού και να κολυμπήσει με καρχαρίες είναι ο Κρις Χέμσγουορθ. Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός ηθοποιός θα είναι ο παρουσιαστής μία ειδικής εκπομπής του Nat Geo με αφιέρωμα στους καρχαρίες και θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2021.

Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία με την Disney (τόσο η Marvel όσο και το Nat Geo αποτελούν μέρος του ομίλου). Ο Χέμσγουορθ θα συζητήσει με βιολόγους, σέρφερ, οικολόγους και υποστηρικτές των καρχαριών στην πατρίδα του την Αυστραλία, για να αποκαλύψει τους λόγους που βρίσκονται πίσω από τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων καρχαριών στην πατρίδα του τα τελευταία χρόνια και να βρει τρόπους συνύπαρξης ανθρώπων και καρχαριών.

«Έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου κοντά στον ωκεανό, μοιράζομαι την ίδια αυλή με τους καρχαρίες και πρόσφατα υπήρξε μια διάχυτη ανησυχία σχετικά με την αύξηση της δραστηριότητας των καρχαριών», δήλωσε ο ηθοποιός. «Είναι ζωτικής σημασίας ο αλληλοσεβασμός. Οι ωκεανοί μας εξαρτώνται από αυτούς τους κορυφαίους θηρευτές για ένα οικοσύστημα βιοποικιλότητας. Ωστόσο, πρέπει επίσης να μάθουμε πώς να προστατεύουμε τον εαυτό μας και αυτός είναι ο κύριος στόχος μου».

Στην ειδική αυτή εκπομπή, ο Κρις θα κολυμπήσει με διαφορετικά είδη καρχαριών για να κατανοήσει τη συμπεριφορά τους. Γίνεται μέλος των ομάδων βιολόγων για να εξερευνήσει μαζί τους τα προληπτικά μέτρα για την αποτροπή των συναντήσεων ανθρώπινων-καρχαριών. Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν καινοτομίες στην τεχνολογία που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία τόσο των καρχαριών όσο και των ανθρώπων.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez)  τον Ιούλιο του 2003
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ρομαντικό δείπνο για τους «Μπένιφερ»
Back to top