Μέγκαν Φοξ
Μέγκαν Φοξ (Φωτογραφία: EPA)
Lifestyle

Mέγκαν Φοξ: Η πρώτη της φωτογραφία μαζί με τον νέο της σύντροφο

Προκάλεσε την αντίδραση του πρώην συζύγου της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Μεγκαν Φοξ έχει νέα σχέση μετά από δέκα χρόνια γάμου και ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον νέο σύντροφο της στο Instagram

Τον περασμένο Μάιο η Μέγκαν Φοξ και o Brian Austin Green έκαναν αίτηση διαζυγίου μετά από δέκα χρόνια γάμου και ενώ είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Η Φοξ αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση αυτή αλλά πολύ σύντομα βρήκε νέο σύντροφο. Πιο συγκεκριμένα, η  34χρονη πρωταγωνίστρια των Transformers είναι ζευγάρι με τον Machine Gun Kelly και αυτή είναι η πρώτη φορά που το επιβεβαιώνει δημόσια, μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πανέμορφο αγόρι… Η καρδιά μου είναι δικιά σου…» έγραψε η σταρ στη λεζάντα του post, στο οποίο εκείνη και ο Machine Gun Kelly ποζάρουν στην κάμερα του κινητού τους με σέξι διάθεση, καθώς και οι δυο φορούν πετσέτα γύρω από τη μέση τους, σαν να έχουν βγει μόλις από το μπάνιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly Beautiful Boy... My heart is yours ?♥️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox) στις

 

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έκαναν like σε αυτό το post και μάλιστα μέσα σε μόλις 16 ώρες, ενώ η Μέγκαν Φοξ αποφάσισε να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα για σχόλια στη φωτογραφία.

Mάλιστα η φωτογραφία της προκάλεσε την αντίδραση του Brian Austin Green, o οποίος ανέβασε φωτογραφία από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί με τη Φοξ, καθώς τον άλλο γιο του από προηγούμενη σχέση και ακριβώς την ίδια λεζάντα «Πανέμορφα αγόρια, η καρδιά μου είναι δική σας». 

 

 

 
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice