Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη © instagram
Lifestyle

Η Νίκη Λυμπεράκη γέννησε - Η πρώτη ανάρτηση στο instagram

«Παιδιά, ο Πανούλης μας» γράφει και παρουσιάζει τον μπέμπη

Η τρυφερή ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη στο instagram - Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και διακριτικά το παρουσιάζει

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open, Νίκη Λυμπεράκη γέννησε χθες με προγραμματισμένο τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι. Διαρκώς στο πλευρό της δημοσιογράφου ήταν ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος.

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό. Μάλιστα η δημοιογράφος έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με το χεράκι του νεογέννητου, γράφοντας: «Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παιδιά, ο Πανούλης μας❤ Από χθες ο κόσμος όλος! #babyboy #babyboy? #newborn

A post shared by Niliber (@nikilymperaki) on

«Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό» ανέφερε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Νίκη Λυμπεράκη αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του Οpen στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων από το φθινόπωρο καθώς διευθετήθηκαν τα όποια ζητήματα είχαν προκύψει.

Μάλιστα λίγες μέρες πριν αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και το κοινό, καταργώντας τις αποστάσεις.

«Τι χρονιά ήταν αυτή! Με την καλύτερη ομάδα! Απόψε καταργήσαμε τις αποστάσεις ασφαλείας μόνο για ένα κλικ και για να πουμε "καλές διακοπές", "καλές λευτεριές" και γενικώς όλα τα καλά» έγραψε σε μια φωτογραφία με τους συνεργάτης της, η Νίκη Λυμπεράκη.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice