Αυτό είναι το απόλυτο #2020challenge
instagram / reesewitherspoon

Αυτό είναι το απόλυτο #2020challenge

Ξεκίνησε από τη Ρις Γουίδερσπουν και έχει πλάκα
  • A-
  • A+
Το #2020challenge, που ξεκίνησε από τη Ρις Γουίδερσπουν, περιγράφει τις ψυχικές μας διακυμάνσεις από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Είναι το νέο challenge και είναι τόσο 2020! Το ξεκίνησε η Ρις Γουίδερσπουν και περιγράφει τη χρονιά που διανύουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δηλαδή πόσο αισιόδοξα ξεκίνησε τον Ιανουάριο, ως τον μήνα έναρξης μιας νέας δεκαετίας, και πόσο αγωνιωδώς συνεχίζεται.

Η covid-19, η καραντίνα, ο εγκλεισμός και οι ψυχικές διακυμάνσεις, τα γνωστά σαράντα κύματα από τα οποία περάσαμε και περνάμε περιγράφονται μέσα από χαρακτηριστικές πόζες. 

Ήταν Ιανουάριος 2020 όταν τίποτα δεν προμήνυε τα μελλούμενα και οι celebrities δεν σταματούσαν να τροφοδοτούν το challenge που ξεκίνησε η Ντόλι Πάρτον. Μιλάμε για εκείνο με τις διαφορετικές εικόνες μας στο LinkedIn, Facebook, Instagram, Tinder Challenge.

Η νέα πρόκληση επισήμως λέγεται #2020 challenge, όμως ήδη πήρε το όνομα της δημιουργού της «The Reese Witherspoon Challenge», και οι σελέμπριτις δεν σταματούν να ποστάρουν.

Το challenge είναι εύκολο. Ποστάρεις φωτογραφίες σου που αντιπροσωπεύουν την ψυχική σου κατάσταση ανά μήνα του 2020. Τα αποτελέσματα είναι αστεία αλλά και πολύ αληθινά. Και δείχνουν πως στον κορωνοϊό δεν υπάρχουν ταξικές διακρίσεις. Όλοι βιώσαμε και βιώνουμε την παράνοια της αβεβαιότητας του μέλλοντος, τις αγωνίες, την κλεισούρα, την αχτενισιά.

Embedded rich media on Instagram

View this post on Instagram

Yup. #2020challenge

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Σε αντίθεση με άλλα σοβαροφανή και «στ’ άρματα στ’ άρματα» challenges που θέλουν «να αλλάξουν τον κόσμο», αυτή η πρόκληση της Ρις Γουίδερσπουν είναι αστεία σαν την ίδια την Ρις. Μπορεί ωστόσο να εξυπηρετήσει έναν πολύ ουσιαστικό σκοπό: Ας γελάσουμε με τα χάλια μας. Ναι, είναι κι αυτός ένας τρόπος να ξαναγράψεις το παρελθόν με τρόπο χαριτωμένο, που να λειαίνει κάπως την πραγματική φρίκη, αλλά και να δεις το μέλλον με μια κάποια αισιοδοξία.

 

 

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

15 πράγματα που καταλαβαίνεις μόνο αν μισείς το πρωινό ξύπνημα
Γκόλντι Χον: Πλένει πιάτα και χορεύει
Γκόλντι Χον: Πλένει πιάτα και χορεύει
Back to top