Οικογένεια Μπέκαμ
Οικογένεια Μπέκαμ (Φωτογραφία: Ιnstagram - David Beckam)
Lifestyle

Η οικογένεια Μπέκαμ κάνει διακοπές στην Αργολίδα

Τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η οικογένεια Μπέκαμ μετά την Ιταλία επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αργολίδα για να συνεχίσει τις διακοπές της

Την Αργολίδα και την περιοχή της Ερμιονίδας, στο Πόρτο Χέλι επέλεξε για μία ακόμα φορά το ζεύγος Μπέκαμ προκειμένου να περάσει τις θερινές διακοπές του,.

Ειδικότερα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας  και η σύζυγός του, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια, Βικτόρια, κατέλυσαν μαζί με τα παιδιά τους στο υπερπολυτελές resort «Amanzoe» το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Κρανίδι.

Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και την θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή και επιλέγεται συνήθως από πρόσωπα τα οποία διαθέτουν αρκετά χρήματα και θέλουν να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όπως μετέδωσε η Βρετανική Daily Mail ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επέλεξε την Ελλάδα, μετά την Ιταλία, για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Οι παπαράτσι εντόπισαν τον 43χρονο Άγγλο βετεράνο ποδοσφαιριστή σε «κρυφή» παραλία μαζί με τους τρεις γιους του Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ να κάνουν θαλάσσια σπορ. Από τις σχετικές λήψεις έλειπαν, όμως, τόσο η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, όσο και η μικρή κόρη τους, Χάρπερ.

 

 


Αρκεί να αναλογιστεί κάνεις ότι το φθηνότερο δωμάτιο στο εν λόγω συγκρότημα κοστολογείται περίπου 2.500 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια έχουν μείνει και παλαιότερα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ειδικότερα αρχές καλοκαιριού του 2016 βρέθηκαν και πάλι στην περιοχή της Ερμιονίδας και το Amanzoe, όπου είχαν φωτογραφηθεί με φόντο την πισίνα και ένα μπουκάλι κρασί. Μάλιστα είχαν κάνει και βόλτες στην περιοχή με τους κατοίκους της Ερμιόνης να μένουν έκπληκτοι όταν τους είδαν μπροστά τους να κάνουν αμέριμνοι βόλτα στο γραφικό λιμάνι της περιοχής βγάζοντας φωτογραφίες και κάνοντας τα ψώνια τους.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice