Jude Law
© Getty Images / Stringer
Lifestyle

8 διάσημοι ηθοποιοί που έχουν εμφανιστεί γυμνοί στη μεγάλη οθόνη

Εντελώς γυμνοί λέμε

Jude Law, Viggo Mortensen, Tom Cruise, Kevin Bacon, Ewan McGregor και άλλοι, έχουν στο βιογραφικό τους ταινίες που εμφανίστηκαν όπως γεννήθηκαν.

Υπάρχει τόσο γυναικείο γυμνό στο σινεμά που μοιάζει πλέον φυσιολογικό. Θα έλεγε κανείς ότι καμιά ταινία δεν είναι πετυχημένη αν δε δείχνει τουλάχιστον ένα γυναικείο στήθος ή οπίσθια ή κάτι. Υπάρχουν όμως και ταινίες με άντρες που εμφανίστηκαν γυμνοί και μάλιστα εντελώς -όπως ακριβώς γεννήθηκαν. Δεν μιλάμε για τα οπίσθια του κ.Γκρέι στις 50 αποχρώσεις του Γκρι αλλά για full naked σκηνές από πολύ διάσημους ηθοποιούς, όπως ο Tom Cruise, ο Jude Law, ο Michael Fassbender και άλλοι. Κάποιες από αυτές τις ταινίες είναι μάλιστα πολύ καλές, οπότε αξίζει να τις δεις ανεξαρτήτως γυμνού.

Jude Law

Ο κούκλος Jude με την σέξι βρετανική προφορά και τα σαγηνευτικά γαλανά μάτια έχει ξετρελάνει πολλές γυναίκες στον πλανήτη. Κι αυτό χωρίς καν να έχουν δει την σκηνή που εμφανίζεται γυμνός στην ταινία «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» του 1990, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Απλά παίρνει ένα αστεράκι ακόμα λόγω Jude.

Viggo Mortensen
© Getty Images/ Franco Origlia

Viggo Mortensen

Πριν μας κλέψει την καρδιά ως Άραγκον-έκπτωτος πρίγκιπας στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Viggo εμφανιζόταν ως κακό παιδί στην ταινία The Indian Runner του 1991, σημαδεύοντας τον γυμνό εαυτό του με όπλο μέσα από τον καθρέφτη. Ολόσωμο καθρέφτη.

Michael Pitt
©EPA/ CLAUDIO ONORATI

Michael Pitt

Δεν είναι Brad, αλλά και αυτό τον Pitt άσχημο δεν τον λες. Ο ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός εμφανίζεται γυμνός σχεδόν σε όλη την ταινία του Bernardo Bertolucci «The Dreamers». Υποδύεται έναν αμερικανό φοιτητή που ταξιδεύει στο Παρίσι και μπλέκεται σε ένα μποέμ ερωτικό τρίγωνο. Κι όταν λέμε μποέμ εννοούμε τσιτσίδι (όπως και η Eva Green βέβαια).

Michael Fassbender
© Getty Images/ Matt Carr

Michael Fassbender

Από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς αυτής της λίστας, έχει παίξει σε τρομερές ταινίες. Είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας ρόλων και πολύ ωραίος άντρας. Μάθε λοιπόν ότι εμφανίζεται όπως γεννήθηκε από τα πρώτα 5 λεπτά στην ταινία Shame όπου υποδύεται έναν εθισμένο στο σεξ.

Tom Cruise
©EPA/ Georges BENDRIHEM

Tom Cruise 

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ διάσημος για να γυρίσει γυμνή σκηνή αλλά ακόμα κι ο Tom Cruise όταν ξεκίνησε μάλλον δεν μπορούσε να πει σε όλα όχι. Δεν πρόκειται για την ταινία Μάτια Ερμητικά Κλειστά (εκεί θα δεις περισσότερη Nicole Kidman γυμνή), αλλά για το All the Right Moves του 1983. Φευγαλέα μεν, γυμνό δε.

Kevin Bacon
©EPA/ CLAUDIO ONORATI

Kevin Bacon

Μπορείς να φανταστείς τον Kevin του Footloose να εμφανίζεται γυμνός στην οθόνη μπροστά σου; Κι όμως το κάνει στο Wild Things, όταν βγαίνει από το ντους.

Ewan McGregor
© Getty Images/ Ewan McGregor

Ewan McGregor

Μπορεί να γέμισαν καρδούλες τα μάτια μας όταν τον είδαμε στο Moulin Rouge αλλά ο Ewan McGregor έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ακόμη ταινίες, περιπέτειες, θρίλερ, φαντασίας. Και δεν έχει εμφανιστεί σε μία αλλά σε αρκετές εντελώς γυμνός. Για να δούμε, Pillow Book, Trainspotting, Long Way Round, Young Adam.

Jason Segel
©EPA/ CHRISTIAN CHARISIUS

Jason Segel

Σε αντίθεση με τις άλλες ταινίες στη λίστα, ο Jason Segel εμφανίστηκε ολόγυμνος στην κωμωδία «Όταν με παράτησε η Σάρα» (Forgetting Sarah Marshall). Ο ίδιος μάλιστα είπε σε συνέντευξή του αστειευόμενος ότι οι μισοί που είδαν τη σκηνή γελούσαν και οι άλλοι έκαναν εμετό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice