Katy Perry - Orlando Bloom
Katy Perry - Orlando Bloom ©Getty Images/ Phillip Faraone
Lifestyle

Katy Perry - Orlando Bloom: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους

Τη μοιράστηκαν μέσω του λογαριασμού Unicef στο Instagram

Οι Katy Perry και Orlando Bloom απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι με το όνομα Daisy Dove. Δείτε την πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Το δημοφιλές ζευγάρι του Χόλιγουντ απέκτησε επιτέλους το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με το όνομα Daisy Dove. Η ανακοίνωση έγινε από το λογαριασμό της Unicef στο Instagram με μια φωτογραφία που τα χέρια των γονιών κρατούν το μωρό και μια λεζάντα που γράφει «Καλωσόρισες στον κόσμο, Daisy Dove Bloom! Είναι τιμή μας να σας συστήσουμε την νέα χαρά των πρεσβευτών μας Katy Perry και Orlando Bloom».

Στο post αναφέρεται και η πρώτη δήλωση του ζευγαριού για τη γέννηση του παιδιού τους: «Είμαστε πλημμυρισμένοι με αγάπη και ευγνωμοσύνη από την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας». Ως Πρεσβευτές Καλής Θέλησης, το ζευγάρι ήθελε να χρησιμοποιήσει τη χαρούμενη ανακοίνωσή του για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις νέες οικογένειες παγκοσμίως που δεν είναι τόσο τυχερές, ειδικά τώρα με την πανδημία του κορωνοϊού.

Embedded rich media on Instagram

«Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν να έχουν όλοι μια εμπειρία γέννας τόσο ήρεμη όσο η δική μας. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο βιώνουν ακόμα ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την πανδημία COVID-19 πολλά περισσότερα νεογέννητα ζουν με κίνδυνο εξαιτίας της μειωμένης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν τις ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου, ραγίζει η καρδιά μας και συμπάσχουμε με τους γονείς που αγωνίζονται, τώρα περισσότερο από ποτέ.

»Ως Πρεσβευτές Καλής Θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εκεί, στο πεδίο, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει ότι κάθε έγκυος μητέρα έχει πρόσβαση σε έναν εκπαιδευμένο ιατρικό υπάλληλο και σε ποιοτική περίθαλψη. Γιορτάζοντας την καρδιά που ήδη γνωρίζουμε ότι έχει η κόρη μας, δημιουργήσαμε μια σελίδα δωρεών για την άφιξη της DDB. Υποστήριζοντάς τις, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επανασχεδιάζετε έναν πιο υγιή κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε η ♥️ σας να ανθίσει με γενναιοδωρία», έγραψαν η Katy Perry και Orlando Bloom.

Βέβαια, η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν εμπόδισε την Katy Perry από το γυρίσει βιντεοκλίπ για το νέο της δίσκο ή να κάνει γκράντε εμφανίσεις. Θυμίζουμε μερικά looks: 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice