Αφροδίτη Λιάντου - Εβελίνα Παπούλια
© Instagram: @evelina_papoulia_official
Lifestyle

10 παιδιά ελλήνων διασήμων που θα μπορούσαν να είναι μοντέλα

Αλλά επίλεξαν διαφορετική καριέρα

Τα παιδιά των ελλήνων διασήμων μεγάλωσαν και έγιναν ακόμα πιο όμορφα. Δες ποιοι θα μπορούσαν να είναι μοντέλα αλλά επίλεξαν άλλη καριέρα.

Υπάρχουν κάποιοι διάσημοι που εύχεσαι να κάνουν παιδιά, γιατί έχουν τόσο καλά γονίδια που θα ήταν κρίμα να μην διαιωνιστεί η ομορφιά τους. Ε λοιπόν πολλοί από αυτούς όχι μόνο έκαναν, αλλά τα παιδιά τους μεγάλωσαν, ομόρφυναν, ξεπέρασαν ακόμα και τους δημιουργούς και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Θα μπορούσαν άνετα να κάνουν καριέρα μοντέλου αλλά προτίμησαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο.

Φίλιππος Κούρκουλος

Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δε φωτογραφίζεται όσο συχνά θα έπρεπε. Στα 22 του είναι ήδη πιο όμορφος από όσο ήταν ο πατέρας ή ο μεγάλος του αδερφός Άλκης. Ζει στην Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει Οικονομικά και Μάρκετινγκ. Κρατάει χαμηλό προφίλ και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που όπως βλέπεις όταν παρευρέθηκε στην απονομή των Όσκαρ με τη μητέρα του Μαριάννα, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τη λάμψη των Χολιγουντιανών σταρ.

Αφροδίτη Λιάντου

Τι να πεις γι' αυτό το κορίτσι; Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Ίδια η μητέρα της, με σαγηνευτικά μάτια και απίστευτο σώμα, η Αφροδίτη θα μπορούσε να κάνει την Gigi Hadid να αχωθεί για την καριέρα της. Αντ' αυτού όμως, επίλεξε μια καριέρα στο τραγούδι που -ψέμματα δε θα πούμε- της πάει εξίσου.

Γιάννης Νικοπολίδης

Αυτό το επίθετο το ξέρεις σίγουρα και ναι καλά μάντεψες, μιλάμε για τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη και της Βάσως Στασινού. Έχοντας πάρει τα καλά χαρακτηριστικά και των δύο, ο Γιάννης είχε στο τσεπάκι του την καριέρα μοντέλου. Προτίμησε ωστόσο να ακολουθήσει το θρύλο του μπαμπά του στα γήπεδα και έτσι ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές και καίει καρδιές.

Νίκη Σκιαδαρέση

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν έχουν μία αλλά δύο κόρες οι οποίες μάλιστα είναι δίδυμες. Η Νίκη φαίνεται πως έμοιασε λίγο περισσότερο στη μητέρα της κι είναι  στα 22 της αυτό που θα λέγαμε model material! Την ίδια φαίνεται να την ενδιαφέρει περισσότερο μια καριέρα στην υποκριτική.

Γιώργος Κακοσαίος

Κι ενώ θα έλεγες «δε χορταίνω να τον βλέπω», ο Γιώργος Κακοσαίος, έρχεται να σου αποδείξει ότι δεν χορταίνεις ούτε να τον ακούς. Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου στα 20 του βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του κάνοντας ήδη καριέρα στο τραγούδι. Η χροιά της φωνής του δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες πατρότητας.

Δανάη Μπάρκα

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είναι και όμορφη και τσαχπίνα. Και θα ήταν τέλειο lus size μοντέλο αφού έχει τρομερό πρόσωπο και υπέροχες καμπύλες. Μάλιστα, ανεβάζει συχνά στο προφίλ της στο instagram φωτογραφίες με body positivity μηνύματα και γι' αυτό την αγαπάμε λίγο παραπάνω. Τι τα θες όμως, έγινε ηθοποιός σαν τη μαμά της. Ε αφού το έχει!

Νικήτας και Άρης Αργυρόπουλος

Δεν μπορούμε να διαλέξουμε έναν, είναι ξεκάθαρο ότι οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου έχουν πάρει τα καλύτερα γονίδια που θα μπορούσαν. Ο Νικήτας και ο Άρης, 19 και 18 αντίστοιχα θα έκαναν λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Δες και εσύ.

Μελίνα Νικολαΐδη

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι πλέον 16 και δεν έχει επιλέξει ακόμα καριέρα. Θα μπορούσε άνετα να γίνει μοντέλο αλλά αν κρίνουμε από τα ντουέτα πουκάνει με τη μαμά της στο Instagram, οι πιθανότητες να επιλέξει το τραγούδι είναι πολλές.

Δημήτρης Σχοινάς

Άλλη μια περίπτωση που το μόντελινγκ έχασε και το τραγούδι κέρδισε. Ο γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή ετοιμάζει το πρώτο του τραγούδι κι εμείς απλά χαζεύουμε το Instagram του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice