Η ηθοποιός Millie Bobby Brown
©Charlie Brown for WhoWhatWear
Lifestyle

Η Millie Bobby Brown δεν είναι πια παιδί αλλά το επόμενο It girl

Η «Έντεκα», πρωταγωνίστρια του Stranger Things ομορφαίνει όλο και περισσότερο

Την γνωρίσαμε στην σειρά Stranger Things κι από τότε δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε για αυτή. Η Millie Bobby Brown δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει.

Τη γνωρίσαμε στη σειρά Stranger Things όταν ήταν μόλις 12 ετών. Σήμερα, η Millie Bobby Brown έχει μεγαλώσει και μας δείχνει ότι ετοιμάζεται να γίνει το επόμενο fashion icon των κοριτσιών. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε στο σπίτι της, από τον μεγαλύτερο αδερφό της Charlie Brown για λογαριασμό του περιοδικού Who What Wear και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Με μια ήδη λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ (Godzilla: King of Monsters, Godzilla vs Kong, Enola Holmes, Stranger Things, Modern Family), η Millie φαίνεται έτοιμη να αναλάβει όλο και περισσότερα project. Μάλιστα, στην ταινία Enola Holmes που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου στο Netflix, η ίδια δεν είναι μόνο πρωταγωνίστρια αλλά και παραγωγός. « Ήθελα να είμαι μέρος της διαδικασίας του κάστινγκ, του σεναρίου και σίγουρα του αποτελέσματος της παραγωγής», αναφέρει σχετικά η 16χρονη πλέον σταρ.

Η Millie που μετράει 35 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, είναι η πιο νέα που μπαίνει στην λίστα των Time με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Αντιλαμβανόμενη το «βάρος» της πλατφόρμας της, η Millie τη χρησιμοποιεί για να μιλήσει για τα θέματα που την ενδιαφέρουν. Πρόσφατα, συνεργάστηκε με τη UNICEF για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στο θέμα της εκπαίδευσης σε όλο τον πλανήτη. Ακόμα, έχει στόχο να κάνει τα social media ένα πιο ασφαλές μέρος: «έχω υποστεί προσωπικά διαδικτυακό εκφοβισμό και έχω υποφέρει. Πιστεύω ότι τα social media είναι ένα μέρος παρενόχλησης και αρνητισμού. Όταν οι άνθρωποι επισκέπτονται τη σελίδα μου στο Instagram, θέλω να βλέπουν κάποιον που είναι αληθινός, που είναι αυθεντικός, θετικός και χαρούμενος».

Κι εμείς αυτό βλέπουμε στο προφίλ της και στις συνεντεύξεις της και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερη Millie Bobby Brown και στη μεγάλη και μικρή οθόνη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice