Οι Barack και Michelle Obama αγακλιά, χαιρετάνε
©Getty Images/ Scott Olson

Michelle Obama: Κάποιες φορές ήθελα να τον πετάξω από το παράθυρο

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. μιλάει για το γάμο της με τον Barack Obama και τις δυσκολίες των σχέσεων
  • A-
  • A+
Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., μιλάει στο τελευταίο επεισόδιο "The Michelle Obama Podcast" για το γάμο της με τον Barack Obama και τις δυσκολίες των σχέσεων.

Η Michelle Obama, σύζυγος του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Barack Obama, έχει μοιραστεί αρκετές φορές στο παρελθόν λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής προκειμένου να βοηθήσει άλλους με τις συμβουλές της. Δεδομένου ότι το ζευγάρι κλείνει 28 χρόνια γάμου τον Οκτώβριο του 2020, μάλλον κάτι χρήσιμο θα έχει να μας πει για τις μακροχρόνιες σχέσεις.

«Υπήρχαν φορές που ήθελες να σπρώξω τον Barack έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις ότι αυτά τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αυτό δε σημαίνει ότι τα παρατάς. Κι αυτές οι περίοδοι μπορεί να διαρκέσουν πολύ. Μπορεί να διαρκέσουν χρόνια» σχολίασε η Michelle Obama στον Conan O'Brien κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου "The Michelle Obama Podcast".

Σύμφωνα με την πρώην FLOTUS, όλοι εμείς οι νέοι σήμερα αντιμετωπίζουμε αυτές τις προκλήσεις και νιώθουμε έτοιμοι να τα παρατήσουμε κατευθείαν γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε «κατεστραμμένοι». «Θέλω να πω, κοίτα, αν αυτά καταστρέφουν ένα γάμο, τότε ο Barack κι εγώ έχουμε καταστρέψει το δικό μας πολλές φορές, αλλά είναι ένας πολύ δυνατός γάμος. Κι αν τον είχα εγκαταλείψει, αν είχα φύγει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα έχανα όλες τις όμορφες στιγμές που υπήρχαν επίσης εκεί».

Σημαντικό θεωρεί ωστόσο ο καθένας να γνωρίζει τον σύντροφό του σε μια ποικιλία καταστάσεων πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε γάμο: «Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το καταφέρεις αυτό εκτός από το να κάνεις τα βασικά, να γνωρίσεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είσαι μαζί του, να τον βλέπεις σοβαρά, να σκοπεύεις να δεσμευτείς, να δεις πώς πάει και μετά να επενδύσεις σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείς να tindάρεις το δρόμο σου μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση».

Η ίδια μοιράστηκε μάλιστα στο Instagram, μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο της με τον Barack, γράφοντας από κάτω: «Την προηγούμενη εβδομάδα στο #MichelleObamaPodcast, ο Conan κι εγώ κάναμε μια ανασκόπηση των γάμων μας. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι ένα από τα θεμελιώδη κομμάτια των ταυτοτήτων μας -να μας φέρει τόση χαρή, σημασία και στήριξη κάθε μέρα. Άλλα ένα πράγμα είναι σίγουρο: χρειάζεται επίσης πολλή δουλειά. Πολλή ειλικρίνεια με τους εαυτούς και τους συντρόφους μας. Αυτό είναι ένα πράγμα που έχω μάθει ως τώρα. Θα μου άρεσε να ακούσω αυτά που έχετε μάθει εσείς για τον γάμο και τον εαυτό σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

10 διάσημοι που ήταν εθισμένοι στο σεξ
10 διάσημοι που ήταν εθισμένοι στο σεξ
Back to top