Κέιτλιν Τζένερ
Κέιτλιν Τζένερ © EPA/MIGUEL A. LOPES

Τι εξομολογείται η Κέιτλιν Τζένερ για το διαζύγιό της με την Κρις

Ο βασικός λόγος δεν ήταν ο επαναπροσδιορισμός του φύλου
  • A-
  • A+
Η Κέιτλιν Τζένερ επισημαίνει ότι υπήρχαν πολλοί λόγοι και όχι μόνο ο επαναπροσδιορισμός του φύλου της, που οδήγησαν στο διαζύγιο με την Κρις

Ο επαναπροσδιορισμός του φύλου της, αν και δεν ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο χώρισε με την Κρις Τζένερ (Kris Jenner), μετά από 23 χρόνια γάμου, έπαιξε το ρόλο του, είπε η Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner), επισημαίνοντας ότι υπήρχαν πολλοί λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο.
 
«Είχαμε τόσα πολλά άλλα προβλήματα, εξαιτίας της απογοήτευσης που ένιωθα και θα μπορούσα να το κάνω λίγο πιο γρήγορα, ξέρεις εκεί προς το τέλος», δήλωσε η Κέιτλιν μιλώντας στο podcast του Ρομπ Λόου, Literally.
 
«Υπήρχαν πολλά, αγόρι μου υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβαιναν», είπε η Κέιτλιν. «Και ξαφνικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα». Ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες και από τη στιγμή εκείνη όλα ήταν εντάξει.
 
Η Κέιτλιν είπε ότι ηρέμησαν όταν συνειδητοποίησαν πού βρίσκονταν. «Ήξερε ότι δεν λειτουργεί. Ήξερα, επίσης ότι δεν λειτουργεί», είπε. Και αυτό ήταν. Είπε ακόμα ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε το σπίτι τους να το κρατήσει η Κρις και η Κρις αμέσως προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να βρει και να φτιάξει το ιδανικό μέρος γι’ αυτήν.
 
«Θέλω να αισθάνεσαι άνετα», θυμάται η Κέιτλιν ότι της είπε η Κρις. «Βρήκε ακόμη και το μέρος, το διακόσμησε, έκανε τα πάντα στο Μαλιμπού».
 
Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε και για το «κυνηγητό» από τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της μετάβασής της, και για τον αγώνα που έδινε για να διατηρήσει κάποια αίσθηση ιδιωτικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Forbes: Ριάνα, Μπιγιόνσε και Σουίφτ στις 100 πιο ισχυρές γυναίκες της ψυχαγωγίας
Forbes: Ριάνα, Μπιγιόνσε και Σουίφτ στις 100 πιο ισχυρές γυναίκες
Back to top