Κατερίνα Βρανά
Κατερίνα Βρανά © Instagram

Κατερίνα Βρανά: Το γέλιο είναι σωτήριο (video)

Η συνέντευξη της stand-up comedian, Κατερίνας Βρανά
  • A-
  • A+
«Το γέλιο είναι σωτήριο, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να διακωμωδήσεις», επιμένει η Κατερίνα Βρανά σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «φλΕΡΤ», βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά. Η δημοφιλής stand-up comedian μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της και με το χιούμορ της έκανε πολλές φορές το πλατό της εκπομπής να γελάσει. «Εξελίσσομαι συνέχεια, όπως και ο ιός έτσι και εγώ», λέει στην αρχή της συνέντευξης.

«Το γέλιο είναι σωτήριο», επιμένει η Κατερίνα και αναφέρει ότι το επάγγελμά της είναι αυτό που την κρατά στη ζωή. «Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να διακωμωδήσεις, και αυτό το οφείλουμε στον εαυτό μας», λέει.

«Είμαι ευγνώμων για την καθημερινότητα», δηλώνει με χαμόγελο και το πλατό δεν κρατιέται για μια ακόμα φορά, όταν αποκαλύπτει ότι το όνομα της πόλης στην Μαλαισία που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της ήταν η «Μαλάκα».

«Πέρναγα πολύ καλά στη Μαλαισία. Οι γιατροί ήταν υπέροχοι. Επειδή ήξεραν ότι είμαι κωμικός έκαναν αστειάκια συνέχεια. Οι γονείς μου έμεναν στην εντατική 24ωρο σχεδόν. Η οικογένεια μου είναι κάφροι και με δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έκανα πλάκες με τους γιατρούς, γελούσαμε με τις νοσοκόμες. Ήταν μεταξύ του περνάω πολύ καλά και ψιλό όχι. Ήταν μερικές φάσεις που είχα πρόβλημα με την αναπνοή μου».

Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα Βρανά ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Μαλαισία, αρρωσταίνει βαριά, φτάνει ένα βήμα πριν από το θάνατο και η περιπέτεια της αυτή έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα προβλήματα στην κίνηση, στην ομιλία και στην όραση.

Απίθανη Βρανά: Η οικογένειά μου ήταν...κάφροι από την αρχή | 07/09/2020 | ΕΡΤ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Johnny Depp
Τζόνι Ντεπ: Οι περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη γίνονται ντοκιμαντέρ
Back to top