The Bachelor: Ποιες παίκτριες έχουν εμφανιστεί ξανά σε ριάλιτι;

Εδώ η καλή ανακύκλωση

Το ριάλιτι The Bachelor ξεκίνησε και μαζί του και το ξεκατίνιασμα. Αυτές είναι οι παίκτριες που έχουν εμφανιστεί και σε άλλα τηλεπαιχνίδια ή ριάλιτι.

Ήδη από τα πρώτα δέκα λεπτά του The Bachelor και το τρέιλερ των επόμενων επεισοδίων ξέραμε όλοι ότι το επίπεδο θα παραμείνει στο πάτωμα. 20 γυναίκες διεκδικούν τον ίδιο άντρα, τον πολυπόθητο εργένη Παναγιώτη, μένοντας στο ίδιο σπίτι και κάνοντας ό,τι μπορεί η καθεμία για να τον κερδίσει. Κι αν αναρωτιέσαι ποια γυναίκα θα δεχόταν να το κάνει αυτό μπροστά σε όλη την Ελλάδα, η απάντηση είναι κάποια που θέλει οπωσδήποτε να γίνει διάσημη μέσα από την τηλεόραση και πηγαίνει σε ό,τι κάστινγκ υπάρχει για ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια. Η καλή η ελληνική τηλεόραση η τίμια βέβαια δε το αφήνει ανεκμετάλλευτο, τους δείχνει μια έξτρα προτίμηση σε ό,τι νέο κυκλοφορεί. Δες ποιες από τις παρακάτω παίκτριες, δεν εμφανίζονται πρώτη φορά στην μικρή οθόνη.

Η ζωγράφος Σαμάνθα

Η Σαμάνθα Στοκμάγιερ με την καλλιτεχνική φλέβα και καταγωγή από Αυστρία, είχε λάβει μέρος στο Star Κύπρος το 2013 και το 2017. Ένα χρόνο μετά βρέθηκε στο «Σκάσε και Κολύμπα» που παρουσίαζαν δύο επίσης παίκτες ριάλιτι, η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας. Τώρα αποφάσισε να ψάξει τον έρωτα στο The Bachelor.

Η βρεφοκόμος Σία

Η 26χρονη Σία «που κάτι θύμιζε» στο Σκουλό γιατί είχε παλιά κάποια σχέση με τον Παντελίδη, έφαγε πόρτα στο GNTM λόγω πλαστικών επεμβάσεων. Πήρε το αίμα της πίσω όμως (πειράζοντας μάλλον κι άλλο το πρόσωπό της και) πηγαίνοντας να διεκδικήσει τον απόλυτο έλληνα Bachelor.

GNTM 2018

Η φοιτήτρια Βίβιαν

Η Βίβιαν στα 23 της σπουδάζει και στον ελεύθερο χρόνο της δείχνει τι μπορεί να κάνει με 380€ και δύο ωρίτσες στο Shopping Star.

Η τραγουδίστρια Έλενα

Η 38χρονη Έλενα μπήκε στο The Bachelor αποφασισμένη να κερδίσει τον 30χρονο Παναγιώτη. Πριν από αυτό όμως έκαιγε καρδιές η Έλενα Μπάση το 2016 στο Μανχάταν με τους θαυμαστές να τη ραίνουν δολάρια. Την ίδια χρονιά τραγουδούσε και στο Voice Live Clubbing Veria ενώ ο φακός την έπιασε τη στιγμή που γλίστρησε στη σκηνή.

 

Κι αν νομίζεις ότι αυτή η δημοσιότητα ήταν αρκετή, κάνεις λάθος γιατί εμφανίστηκε και στη εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», πάλι το 2016 (ήταν η χρονιά της!).

Η σερβιτόρα Μαριεύη

Η γλυκιά και χαμηλών τόνων Μαριεύη δεν είναι πρωτάρα στις κάμερες, αφού μόλις το 2018 πέρασε από audition για το GNTM λέγοντας ότι έχει μεγάλη τρέλα και η Καγιά τη χαρακτήριζε τσαπερδόνα. Spoiler Alert: έχει ένα τατουάζ με ρόδο και όπλο στο μπούτι της, αυτό τι μπορεί να σημαίνει για τα ρόδα που μοιράζει ο Bachelor;

Η interion designer Ντάρια

Ας πούμε ότι η Ντάρια και η Σαμάνθα γνωρίζονται. Και θα το πούμε γιατί όντως γνωρίζονται αφού και η Ντάρια είχε λάβει μέρος στο Star Κύπρος 2017 έχοντας ανταγωνισμό τη Σαμάνθα όπως τώρα -ποιος να τους το έλεγε; Βέβαια εκεί κατάφερε να βγει Β' Αναπληρωματική οπότε ίσως έχει ελπίδες και εδώ.

Η κομμώτρια Αντζελίνα

Την καλύτερη την άφησα για το τέλος. Γιατί η Αντζελίνα Χαλντέντα είπε ότι άφησε την κομμωτική για να ασχοληθεί με κάτι άλλο και προφανώς εννοούσε την τηλεόραση αφού έχει πάρει μέρος στο Σκάσε και Κολύμπα (δήλωνε φουρνάρισσα), στο My Man Can με το Στάθη (μη το δει ο Bachelor και ζηλέψει) και στις Οικογενειακές Ιστορίες ως Γκέλυ Μπινιάρη. Είδε κι απόειδε και είπε να δοκιμάσει την τύχη του και εδώ το κορίτσι μπας και καταφέρει επιτέλους να γίνει διάσημη.

My man can και Οικογενειακές ιστορίες