Η Madonna δίνει λεπτομέρειες για το σενάριο της ζωής της (video)
EPA PHOTO/ANSA/CLAUDIO ONORATI
Lifestyle

Η Madonna δίνει λεπτομέρειες για το σενάριο με τη ζωή της (video)

Ανέβασε instagram live και δίνει κάποιες πληροφορίες για το biopic της που γράφεται

Η Madonna μετατρέπει τη ζωή της σε σενάριο για ταινία, με τη βοήθεια της σεναριογράφου του Juno, Ντιάμπλο Κόντι.

Ήταν μόλις τον προηγούμενο μήνα που μέσω Instagram η Μαντόνα και η σεναριογράφους του Juno, η Ντιάμπλο Κόντι, ανακοίνωσαν τη συγγραφή ενός σεναρίου. Θέμα του ο βίος και η πολιτεία της Μαντόνας, φυσικά. 

Σύμφωνα με την ίδια τη βασίλισσα της ποπ, το σενάριο επικεντρώνεται «στον αγώνα της να επιβιώσει ως καλλιτέχνιδα σε ένα κόσμο φτιαγμένο για άνδρες».

Το ντουέτο των σεναριογράφων ξαναβγήκαν πρόσφατα στο instagram, για να ενημερώσουν τους ανυπόνους σταρ πώς προχωράει το συγγραφιλίκι. 

Μέσα σε μία ώρα, πέντε λεπτά και δεκαπέντε δευτερόλεπτα παρασκηνίου, τα δύο κορίτσια πίνουν κρασάκι, δίνουν κάποιες πληροφορίες για το biopic, ξεφεύγουν, ενώ απαντούν χαλαρά και σε ερωτήσεις των φαν.

Madonna FULL Instagram Live 10.09.2020

Η Μαντόνα παραθέτει και την γκάμα των συναισθημάτων που βιώνει καθώς θυμάται το παρελθόν της: «χαρούμενη, λυπημένη, έξαλλη, τρελή, καλή, κακή και άσχημη».

Το σενάριο αριθμεί ήδη 107 σελίδες, αλλά προφανώς θα προστεθούν πολλές ακόμα. Για τη ζωή της Μαντόνας μιλάμε… Επίσης υπολογίζουν πως η διάρκεια της ταινίας θα είναι 2 ώρες.

Μεγάλο μέρος της ταινίας αναμένεται να αφιερωθεί στις αρχές των 80s, όταν η Μαντόνα πάλευε να αναγνωριστεί ως καλλιτέχνιδα από το ευρύ κοινό, την ίδια στιγμή που φίλοι της ήταν η κρεμ ντε λα κρεμ της αβαν-γκάρντ: ο Άντι Γουόρχολ, ο Ζαν Μισέλ Μπασκιά και ο Κιθ Χέρινγκ. 

Η Μαντόνα αναφέρεται επίσης στα συμφραζόμενα της συγγραφής του «Like a Prayer» και στην «Εβίτα», ταινία για την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με είχαν φοβίσει απόλυτα ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ και ο Τιμ Ράις, αλλά και η πραγματική ιστορία της Εβίτα Περρόν[…] Νόμιζα πως θα απολυθώ από στιγμή σε στιγμή[…] Όχι, ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ δεν ήταν καλός μαζί μου. Νομίζω πως δεν με ήθελε στην ταινία. Ευτυχώς ο Άλαν Πάρκερ με ήθελε». Αν είναι τόσο ειλικρινής η σταρ και για άλλους του καλλιτεχνικού στερεώματος, αναμένεται μεγάλο σούσουρο (θα πέσουν μηνννιιιιύσειιις;).

Διάφορες λεπτομέρειες που είδαν οι παρατηρητικοί θεατές του instagram live, όπως ας πούμε δεκάδες εφημερίδες των 70s και 80s, μας αφήνουν να υποθέσουμε πως η ταινία, η οποία δεν έχει ακόμα τίτλο, θα αποτελέσει μια ιστορική αναδρομή μας ολόκληρης εποχής.

Στην παραγωγή θα βρεθεί η Έιμι Πασκάλ του «Μικρές κυρίες», όμως ακόμα δεν είναι γνωστό το όνομα της ηθοποιού που θα υποδυθεί τη Μαντόνα. Ακούγεται όμως έντονα το όνομα της Τζούλιας Γκάρνερ, την οποία προσφάτως τόσο η Μαντόνα όσο και ο μάνατζέρ της την ακολούθησαν στο instagram. Τυχαίο;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice