Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη © YouTube
Lifestyle

Ιωάννα Τούνη για το «ροζ βίντεο»: Ο άνδρας βγαίνει μάγκας

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το βίντεο που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

«Το κακό είναι ότι στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας», λέει η Ιωάννα Τούνη για το «ροζ βίντεο» που δημοσιεύτηκε χωρίς την έγκρισή της.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση για το «ροζ βίντεο» που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της και με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Η ιστορία αυτή συνέβη πριν τρία χρόνια, ενώ ήμουν στο My Style Rocks. Κατέβασα με άπειρες αναφορές το βίντεο από το διαδίκτυο, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι καν. Δεν γίνεται να εξαφανιστεί από παντού. Βρέθηκα σε μια δύσκολη θέση και ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα κι εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν αισθάνεται δικαίωση, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε: «Δικαιωμένη δεν ασιθάνομαι σε καμία περίπτωση. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω. Το βίντεο εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά παρ'όλο που έχει γυριστεί πριν από 3 χρόνια. Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα. Έλαβα πολλά μηνύματα, από πολλές γυναίκες. Μου έδωσαν δύναμη. Ένιωσα πολύ όμορφα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο τα δημόσια σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Αυτό μου έκανε εντύπωση».

«Το κακό είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας. Όλη αυτή η ιστορία μου κόστισε στην τελευταία μου σχέση. Ο πρώην σύντροφός μου δεν το άντεξε. Ό,τι και να πω θα ακουστεί άσχημο γι' αυτόν οπότε δεν θα πω τίποτα. Όσο αντέχει ο καθένας. Προχωράμε», κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Για το αν σκέφτεται ότι θα χρειαστεί και με τον επόμενο σύντροφό της να μπει στη διαδικασία να του μιλήσει για το ροζ βίντεο, η ίδια αναρωτήθηκε, χαμογελώντας: «Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που δεν ξέρει για αυτή την ιστορία; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν για αυτό το σκηνικό. Ακόμη κι αν δεν το ‘χουν δει το ‘χουν ακούσει».

Και κατέληξε: «Δεν θέλω να φανεί ξανά ότι είμαι υπόλογος για κάτι. Δεν μου αρέσει να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό ήθελα να βγω, να τοποθετηθώ και να πω πέντε πράγματα».

Η Ιωάννα Τούνη απαντά για το "ροζ" βίντεο (Μέρος Α)

Η Ιωάννα Τούνη απαντά για το "ροζ" βίντεο (Μέρος Β)

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice