Ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst στην ταινία Spiderman
Ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst στην ταινία Spiderman
Lifestyle

16 διάσημοι μιλούν για το καλύτερο (και χειρότερο) φιλί on camera

Είτε ένα φιλί είναι αμήχανο είτε απρόσμενα καλό, δεν είναι ποτέ ρομαντικό σύμφωνα με αυτούς τους ηθοποιούς

Sharon Stone, Shia LaBeouf, Emma Watson, Liam Hemsworth, Ryan Raynolds και άλλοι celebrities μιλούν για το καλύτερο και χειρότερο φιλί που έδωσαν on camera.

Sharon Stone

Η «στα-62-της-ακόμα-θεά» Sharon Stone έχει αποκαλύψει στο Watch What Happens Live ότι το καλύτερο φιλί που έχει δώσει μπροστά σε κάμερα είναι με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Casino, Robert De Niro. Όχι μόνο δήλωσε ότι είναι πολύ καλός στο φιλί αλλά ότι σήμαινει πολλά για εκείνη γιατί τον εκτιμούσε ανέκαθεν σαν ηθοποιό.

Shia LaBeouf

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, ενώ μασούσε μια καυτερή πιπεριά που του έκαιγε το στόμα, ότι το καλύτερο φιλί το έχει δώσει με την Ντακότα Τζόνσον. «Είναι μια γλύκα» είπε χαρακτηριστικά. Οι δυο τους έπαιξαν στην κομεντί The Peanut Butter Falcon, το 2019.

Morena Baccarin

Η πρωταγωνίστρια του Gotham, συζητούσε για το ρόλο της στην ταινία Deadpool 2 όταν παραδέχθηκε ότι δεν είναι το καλύτερό της να φιλάει τον Ryan Reynolds. «Λέω συνέχεια ότι το να τον φιλάω με εκείνη τη μάσκα είναι σαν να φιλάω ένα τεράστιο λάτεξ προφυλακτικό. Βασικά μυρίζει σαν καουτσούκ όλη την ώρα», σχολίασε γελώντας.

Zac Efron

Ο Zac έχει φιλήσει σίγουρα πολλά κορίτσια on camera, αλλά για εκείνον ξεχωρίζει το φιλί με την Zendaya στην ταινία "The Greatest Showman". «Αυτό πρέπει να είναι το αγαπημένο μου φιλί, απ' όλα. Επειδή σε αυτό το σημείο οι χαρακτήρες έχουν πια τέτοια ένταση μεταξύ τους που ακόμα και μια ματιά είναι ηλεκτρική».

Paula Patton

Δεν ξέρω αν το περίμενε κανείς αλλά η Paula αποκάλυψε ότι το καλύτερο φιλί το έχει δώσει με τον Tom Cruise στα γυρίσματα της ταινίας του 2011 "Mission Impossible - Ghost Protocol". «Δεν είναι ακριβώς το καλύτερο, αλλά ήταν τρομερό. Ήταν μια έκπληξη. Είχε τρομερή αναπνοή. Δεν μύριζε μέντα. Ήταν απλά τέλειο».

Liam Hemsworth

Αντί για το καλύτερο, ο πρώην σύζυγος της Miley Cyrus, μίλησε για το χειρότερο ή μάλλον το πιο αμήχανο. «Κάθε φορά που έπρεπε να φιλήσω τη Jennifer Lawrence ήταν αρκετά άβολα. Είμαστε καλοί φίλοι αλλά πριν από κάθε σκηνή φιλιού ερχόταν και μου έλεγε "μόλις έφαγα σκόρδο" ή τόνο ή "δεν βούρτσισα τα δόντια μου". Και σκεφτόμουν τέλεια, ανυπομονώ να το δοκιμάσω».

Bryce Dallas Howard

Από τη μία υπάρχει ο Matthew McConaughey ο οποίος έπινε διάφορα υποκατάστατα αλκοόλ (λόγω του προβλήματος αλκοολισμού που έχει) τα οποία μύριζαν υπέροχα και της άρεσαν και από την άλλη η Howard δείχνει τρομερά ενθουσιασμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στο Jurassic World Chris Pratt «Ήταν τρομερό φιλί. Είναι τέλειος από κάθε άποψη».

Selena Gomez

Η Selena έδωσε το πρώτο της φιλί μπροστά στις κάμερες με τον Dylan Sprouse όταν ήταν 12 ετών, σε ένα επεισόδιο του The Suite Life of Zack & Cody. «Έσκυψα να τον φιλήσω και έκλεισα τα μάτια μου λίγο νωρίς και κατέληξα να χάσω το μισό του χείλος. Ήταν το πιο άβολο φιλί στον κόσμο. Αλλά ήμουν 12 όπότε εντάξει».

Josh Hutcherson

Ακόμα ένας που έδωσε το πρώτο του φιλί μπροστά στις κάμερες. Ήταν 11 χρονών και έπαιζε στην ταινία Little Manhattan. «Ήταν τραγικό. Είχα ένα συνεργείο 50 ανθρώπων να στέκονται γύρω μου και να κοιτάνε και ήταν το πιο μη ρεαλιστικό, μη ρομαντικό σκηνικό που θα μπορούσα να έχει για το πρώτο μου φιλί».

Emma Watson

Κάθε άλλο παρά μαγικά ήταν τα φιλιά της με τον Ρον στο Harry Potter. «Σκεφτόμουν, εμ, χρησιμοποιώ γλώσσα; τι κάνω; να πάω πρώτη; θεέ μου!» και ήταν τόσο αγχωμένη που κατέληξε απλά να χτυπήσει το κεφάλι της στο κεφάλι του συμπρωταγωνιστή της.

Penn Badgley

Το καλύτερο και το χειρότερο φιλί τα έχει δώσει και τα δύο στο Gossip Girl. Για την ακρίβεια, «το καλύτερο θα έλεγα με την Blake Lively αλλά είχαμε σχέση τότε. Το χειρότερο... μάλλον με την Blake αφού είχαμε χωρίσει».

Ryan Reynolds

Όταν ένας φαν ρώτησε στο Twitter τον Reynolds πώς ήταν να φιλάει την Anna Kendrick στην ταινία The Voices εκείνος απάντησε «σαν να πηγαίνεις την μούρη σου στην απιστευτόπολη».

Reese Witherspoon

Όταν η Reese γύριζε το Water for Elephants με τον Robert Pattinson σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνος θα κρύωνε και θα είχε όλο το πακέτο με συνάχι, καταρροή, κτλ. «Δεν ήταν δελεαστικό, δεν ήταν ευχαριστό», περιορίστηκε να πει η Reese.

Tobey Maguire

Τι κι αν το ανάποδο φιλί του με την Kirsten Dunst τρέλανε το κοινό και ενέπνευσε χιλιάδες τέτοια ινσταγκραμικά φιλιά; Για τον ίδιο δεν ήταν καθόλου ευχάριστο: «κρεμόμουν ανάποδα, ήαν πολύ αργά τη νύχτα, έβρεχε και έτρεχε συνέχεια νερό μέσα στη μύτη μου. Όταν η Kirsten γύρισε τη βρεγμένη μάσκα, μου έκοψε τελείως τον αέρα».

Dane Cook

Όλοι οι άνδρες θα ήθελαν να φιλήσουν την Kate Hudson. Ή σχεδόν όλοι. O Dane πάντως δήλωσε ότι στην ταινία My Best Friend's Girl, μάλλον η Kate έφαγε επίτηδες ένα τόνο κρεμμύδια πριν τη σκηνή φιλιού.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice