Τζένιφερ Άνιστον
Τζένιφερ Άνιστον © EPA/NINA PROMMER
Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν είναι αστείο να ψηφίζετε τον Κάνιε Γουέστ

H δημοφιλής ηθοποιός ψήφισε Μπάιντεν δαγκωτό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζένιφερ Άνιστον κάλεσε τον κόσμο να μην επιλέξει τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, εξηγώντας γιατί η ίδια ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν

Η Τζένιφερ Άνιστον με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους εκατομμύρια ακόλουθούς της ότι ψήφισε στις Αμερικάνικες εκλογές και έκανε γνωστό σε ποιους έριξε την ψήφο της. 

Η Τζένιφερ Άνιστον κάλεσε τους Αμερικανούς να ψηφίσουν υπεύθυνα στις προεδρικές εκλογές, εξηγώντας γιατί η ίδια στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν, ενώ εξαπολύει βολές κατά του Ντόναλντ Τραμπ.  

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή που άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, δηλώνοντας ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. 

Στην ανάρτησή της εξήγησε στηρίζει τους υποψηφίους των Δημοκρατικών για την προεδρία και την αντιπροεδρία, ενώ επέκρινε τον νυν Αμερικανό πρόεδρο για τη στάση του σε ό,τι αφορά την πανδημία, τον ρατσισμό, αλλά και την κλιματική αλλαγή.  

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μην επιλέξει τον ράπερ Κάνιε Γουέστ. «Δεν είναι αστείο να ψηφίσετε τον Κάνιε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι», έγραψε σε υστερόγραφο στην ανάρτησή της.   


Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον:

«Ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Έριξα την ψήφο μου και το έκανα νωρίς. Τους ψήφισα γιατί τώρα αυτή η χώρα είναι περισσότερο διχασμένη από ποτέ. Αυτή τη στιγμή, μερικοί άνδρες που βρίσκονται σε θέση ισχύος αποφασίζουν τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους και τι όχι. Ο νυν Πρόεδρός μας αποφάσισε ότι ο ρατσισμός δεν αποτελεί προτεραιότητα. Αγνοεί τα επιστημονικά δεδομένα, συνεχώς και δημοσίως… Υπερβολικά πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Σας παροτρύνω να σκεφτείτε καλά ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο από αυτές τις εκλογές, αν μείνουμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Οι κόρες σας, η LGBTQ+ κοινότητα, τα μαύρα αδέρφια μας, οι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας και τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια σας (τα οποία θα κληθούν να σώσουν έναν πλανήτη, τον οποίο όσοι βρίσκονται αυτοί τη στιγμή σε ηγετικές θέσεις αρνούνται να πιστέψουν ότι βλάπτουν).

Όλη αυτή η διαδικασία δεν αφορά μόνο έναν υποψήφιο ή μόνο ένα ζήτημα. Αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου. Ψηφίστε για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, για την αγάπη, για την ηθική. Υ.Γ. Δεν είναι αστείο να ψηφίζετε τον Κάνιε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σας το πω. Σας παρακαλώ, να είστε υπεύθυνοι».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice