Η ηθοποιός Eva Mendes
©Getty Images/ Rachel Murray
Lifestyle

Eva Mendes: Πώς είναι να μεγαλώνεις 2 παιδιά με τον Ryan Gosling

«Νιώθω σαν να λειτουργώ κάποιου είδους Bed&Breakfast κατάλυμα με θυμωμένους και αυταρχικούς πελάτες»

Eva Mendes - Ryan Gosling, ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγυντ. Πώς είναι η ζωή μέσα στο σπίτι τους; Η Eva Mendes αποκαλύπτει!

Σε ένα Χόλιγουντ που κάθε προσωπική σχέση καταρρέει σε χρόνο dt, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling έχουν καταφέρει να φτάσουν αισίως τη δεκαετία της σχέσης τους, έχοντας 2 παιδιά και μηδέν σκάνδαλα στο ιστορικό τους. Αποτελούν ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια και γι' αυτό όταν κάποιος από τους δύο αποφασίζει να μιλήσει για την προσωπική τους ζωή, πέφτει το ίντερνετ.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της στο The Sydney Morning Herald, η Mendes σχολίασε πώς είναι η ζωή στο σπίτι με τον Ryan και τις δύο τους κόρες εν μέσω πανδημίας. Αστειεύτηκε μάλιστα ότι «κάποιες φορές νιώθω πως λειτουργώ κάποιου είδους Bed&Breakfast κατάλυμα με πολύ μεθυσμένους και θυμωμένους επισκέπτες», αναφερόμενη φυσικά στις κόρες τους, την 6χρονη Esmeralda και την 4χρονη Amanda.

«Μας αρέσει να νιώθουμε ότι εργαζόμαστε σε ένα ξενοδοχείο και οι επισκέπτες είναι θυμωμένοι και αυταρχικοί και απαιτούν να τους πάμε το φαγητό. Και μέχρι να πέσουν για ύπνο, μας έχει μείνει μόνο να καθαρίσουμε και να συζητήσουμε πώς μας φέρθηκαν σήμερα!», συνέχισε η Mendes. Βέβαια, πέρα από τα αστεία της, δήλωσε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τον έξτρα χρόνο σπίτι με τον σύντροφό της και τα παιδιά. 

Αποκάλυψε επίσης ότι ίσως επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη σύντομα, έχοντας κάνει ένα διάλειμμα για να μεγαλώσει τα παιδιά της. «Νιώθω ότι, όσον αφορά την φιλοδοξία μου, δεν έφυγε, απλά άλλαξε με τα παιδιά. Χειροκροτώ και θαυμάζω τις γυναίκες που μπορούν και τα κάνουν όλα αλλά δεν είμαι μία από αυτές -και, ευτυχώς, έχω την επιλογή να μην δουλέψω και συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που αυτό αποτελεί επιλογή. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που μπορούσα να βρίσκομαι με τα μωρά μου, αλλά τώρα είναι τεσσάρων και έξι κι αρχίζω να νιώθω ότι η φιλοδοξία μου επιστρέφει».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice