'Εγκυος η Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Το αποκάλυψε με βίντεο στη Vogue

Τι είπε για το φύλο του μωρού - Η ατάκα της για τις αμερικανικές εκλογές

Newsroom |

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία αποκάλυψε ότι είναι έγκυος μέσω βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της Vogue στο YouTube.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω ενός βίντεο που παραπέμπει σε μίνι-ταινία και αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Vogue στο YouTube.

Αφηγήτρια είναι το διάσημο μοντέλο, το οποίο ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Λένα Ντάνχαμ, επιλέγει έναν ιδιαίτερο, ξεχωριστό και άκρως πρωτότυπο τρόπο για να κάνει γνωστό το χαρμόσυνο νέο.

Στο βίντεο, διάρκειας 2 λεπτών και 43 δευτερολέπτων, παρουσιάζεται η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε έναν εσωτερικό μονόλογο με τον καρπό του έρωτά της με τον Σεμπαστιάν Μπέαρ Μακ Κλαρντ. «Σε περιμένουμε, αναρωτιόμαστε τι θα γίνεις», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων το διάσημο μοντέλο, προσθέτοντας: «Το σώμα μου βαδίζει, χωρίς καμιά βοήθεια από μέρους μου».

Ο μονόλογος συνοδεύεται από σκηνές που δείχνουν την Έμιλι Ραταϊκόφκι να περπατά στους δρόμους του Μανχάταν, να βγάζει βόλτα τον αγαπημένο της σκύλο, να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ, να ποζάρει γυμνή, να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Εικόνες που εναλλάσσονται με υπερηχογραφήματα και πλατιά χαμόγελα, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το φύλο του μωρού καθώς και σε ποια εβδομάδα κύησης βρίσκεται το διάσημο μοντέλο.

«Μια μέρα σύντομα, τόσο σύντομα, η παρουσία σου θα είναι μια πραγματικότητα. Αδημονώ να δω ποιος θα είσαι» λέει ακόμη η Έμιλι Ραταϊκόσφκι, ενώ κάνει και μια αναφορά στις αμερικανικές εκλογές 2020 που διεξάγονται σε μερικές ημέρες σε αυτό το βίντεο μίνι-ταινία με το οποίο γνωστοποιεί μέσω της Vogue ότι είναι έγκυος.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παντρεύτηκε τον Σεμπαστιάν Μπέαρ Μακ Κλαρντ το 2018 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, με την είδηση να «σκάει σαν βόμβα» στον χώρο της διεθνούς showbiz.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ