Ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ © EPA
Lifestyle

Τζορτζ Κλούνεϊ: Όταν χάρισε στους φίλους του 14 εκατ. ευρώ

«Σκέφτηκα, αυτό που έχω είναι αυτά τα παιδιά. Δανείστηκα χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όποτε χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Για την απόφασή του να χαρίσει από ένα εκατομμύριο δολάρια σε 14 φίλους του μίλησε για πρώτη φορά ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» παραχώρησε ο «Icon of the Year», Τζορτζ Κλούνεϊ, αποκαλύπτοντας μία εξαιρετικά πρωτοφανή ιστορία της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο σταρ του Χόλιγουντ ξεκίνησε την ιστορία του λέγοντας πως ήταν εργένης. «Όλοι μας μεγαλώναμε. Εγώ ήμουν κάπου στα 52. Και οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Και σκέφτηκα, αυτό που έχω είναι αυτά τα παιδιά… Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν είχα ξεπέσει. Δανείστηκα χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όποτε χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια… Σκέφτηκα, ξέρετε, ότι χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα από όλα αυτά. Σκέφτηκα βασικά ότι αν χτυπηθώ από λεωφορείο, είναι όλοι τους στη διαθήκη μου. Γιατί λοιπόν να περιμένω να με χτυπήσει λεωφορείο;»

Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέφερε πως τότε δεν είχε παντρευτεί ακόμα την Αμάλ Αλαμουντίν, ενώ είχε μόλις εισπράξει μια μεγάλη αμοιβή για τη συμμετοχή του στην ταινία «Gravity».

Εν συνεχεία, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον δυσκόλεψε η συγκέντρωση των 14 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά. «Τελικά κατάφερα να συγκεντρώσω τα χρήματα σε μια περιοχή στο κέντρο του Λος Άντζελες (την οποία δεν αποκάλυψε), μεταφέροντάς τα με ένα παλιό νοικιασμένο βανάκι το οποίο έγραφε στο πλάι “Ανθοπωλείο”, αφού τα έβαλα μέσα σε 14 πολυτελείς βαλίτσες μάρκας “Tumi”. Το βάρος της καθεμιάς ήταν μικρότερο απ΄ ό,τι θα περίμενε κανείς. Έβαλα ένα εκατομμύριο δολάρια, τα οποία δεν είναι όσο βαριά θα πίστευε κανείς, σε βαλίτσες “Tumi”. Οι μόνοι που ήξεραν για το σχέδιό μου ήταν ο βοηθός μου και μερικοί σεκιουριτάδες, οι οποίοι είχαν χ@#στεί από το άγχος τους».

Την επόμενη ημέρα, όπως συμπλήρωσε, κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι. «Τους έδειξα σε ένα χάρτη όλα τα μέρη του κόσμου στα οποία είχα καταφέρει να ταξιδέψω και όλα όσα είχα δει χάρη σε αυτούς. Και τους είπα: “Πώς μπορείς να ξεπληρώσεις κάτι σαν αυτό;” και απάντησα μόνος μου, “τι θα λέγατε για 1 εκατομμύριο δολάρια;”».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice