Χριστουγεννιάτικο δέντρο με δώρα
©Unsplash/ Shert Hooley
Lifestyle

Στήριξε τις οικογένειες σε ανάγκη με έναν χριστουγεννιάτικο λαχνό

«Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά και πλούσια δώρα

«Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η πανδημία του Covid19 έφερε πολλές ανατροπές στις ζωές, τις συνήθειες και το πρόγραμμά μας. Δυστυχώς, το Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω των συνθηκών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν στην πόλη μας οικογένειες που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας, ειδικά αυτές τις γιορτινές για όλους ημέρες.

Έτσι, «Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά και πλούσια δώρα για την υποστήριξη των σκοπών του Σωματείου. Η αγορά των λαχνών μπορεί να γίνει είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.filoitoupediou.gr είτε σε έντυπη μορφή μέσω παραγγελίας στο email secretary@filoitoupediou.gr ή τηλεφωνικώς στο 2107293404.

Σακούλες δώρων για λαχειοφόρο αγορά

Η διάρκεια της Λαχειοφόρου Αγοράς είναι από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020. Με το συμβολικό ποσό των €5 μπορούμε όλοι μας να στηρίξουμε τις οικογένειες και τα παιδιά που φροντίζει το Σωματείο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 17.00, στα γραφεία του Σωματείου παρουσία συμβολαιογράφου.

Οι Φίλοι του Παιδιού ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τα μέλη και όλους όσους τους στηρίζουν εδώ και 33 χρόνια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice