Ladies Run Viral
Η κάθε Lady θα τρέξει με ασφάλεια, στην ώρα και στο μέρος που η ίδια θα επιλέξει. Στη φωτογραφία, η σχεδιάστρια μόδας Ιουλία Σάκοβα
Lifestyle

Εσύ θα τρέξεις στο Ladies Run Viral;

Για ένατη χρονιά, το Ladies Run επιστρέφει, για πρώτη φορά σε ένα online activation ενάντια στον Virus, από 29/11 έως 13/12

​Το Ladies Run VIRAL είναι online από 29/11 έως 13/12. Κατέβασε το App, διάλεξε το μέγεθος του τεχνικού T-shirt και μπες στην κλήρωση για stylish δώρα!.

Το φθινόπωρο ήταν η εποχή του Ladies Run, της πρωτοβουλίας του Κίμωνα Φραγκάκη που ξεκίνησε το 2012 την εξαιρετική πρωτοβουλία: γυναίκες όλων των ηλικιών έτρεχαν την πιο όμορφη διαδρομή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Βουλιαγμένη. H διοργάνωση έδινε κίνητρο να προπονηθείς, να γνωρίσεις κόσμο και να προσφέρεις, μαζί με τις συναθλήτριές, σου περισσότερα από 25.000 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, για τους Γιατρούς του Κόσμου, για το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα-Θήβας, για το Δίκτυο Μεταναστριών Ελλάδος Melissa Network, κ.ά. Κάθε χρονιά και μια σκυταλοδρομία αγάπης που ξεκινούσε από γυναίκες που έτρεχαν σε γυναίκες που είχαν ανάγκη αυτό το χέρι βοήθειας.

Ladies Run Viral

Φέτος η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίησή του, όμως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, γυναίκες και άνδρες παίρνουν τους δρόμους καθώς η μετακίνηση 6 συνεισφέρει σε σώμα υγιές αλλά και νου ισορροπημένο. Το Ladies Run γίνεται viral και η διαδικασία είναι απλή: εγγράφεσαι, κατεβάζεις το app, φοράς το τεχνικό T-shirt που θα έρθει σπίτι σου και τρέξε όποια διαδρομή, ημέρα και ώρα που επιλέξεις στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Βεβαίως, φέτος τρέχουμε κι εμείς μαζί, εκτός συναγωνισμού αλλά πάντα δίπλα στις ladies που αγαπάμε.

Ladies Run Viral

Οι ladies του Ladies Run συμμετέχουν σε μια κοινότητα με κοινή φιλοσοφία αλλά και με πολλά προνόμια: από διαδικτυακό μάθημα Pilates με Instructor την Μάντη Περσάκη (αλλά και μηνιαίες συνδρομές έπειτα από κλήρωση) και τρία γλυπτά του VALAES, μέχρι το κορυφαίο Smartphone της αγοράς, ένα Galaxy S20 FE και ένα ζευγάρι πρωτοποριακά Galaxy Buds Live, προσφορά της Samsung, Χρυσoύ Χορηγού του θεσμού.

Ladies Run Viral

Οι ημέρες γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Όσες έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν, ενδυναμώνουν ψυχή και κορμί. Με μουσική στα αυτιά ή χωρίς, ας ξεκινήσει η γιορτή του fitness. Πέντε χιλιόμετρα αρκούν!

Ladies Run Viral
Το λογότυπο του Ladies Run VIRAL

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ladies Run Viral

Ο Αγώνας
Κάθε Lady θα καταβάλει τη δική της προσπάθεια σε διαδρομή, ημέρα και ώρα που θα επιλέξει. Οι Ladies μπορούν να τρέξουν με ασφάλεια, όπου θέλουν, όποτε θέλουν, πρωί ή βράδυ, μόνες ή με μια φίλη, στα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας και όλου του κόσμου! Οι επιδόσεις θα ελέγχονται και θα καταχωρούνται από την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ladies Run Viral

To App
Το πρώτο βήμα για να πάρετε την πρόκληση στα χέρια σας είναι να κατεβάσετε το App εδώ. Πρόκειται για μία customised εφαρμογή της MyLaps, επίσημου χρονομέτρη διεθνών events όπως Ολυμπιακών διοργανώσεων, των 24 Hours of Le Mans, του Boston Marathon, του Ironman Triathlon κ.ά. Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι διαθέσιμες στο smartphone του κάθε χρήστη. Μέσα από το App θα μπορεί η κάθε Lady να βελτιώσει τον χρόνο της, να κάνει nominate μια φίλη, να κατεβάσει το αναμνηστικό της δίπλωμα κ.ο.κ.

Το Αpp είναι διαθέσιμο σε Android (Play Store) και iOS (App Store).

Ladies Run Viral

Oι Gentlemen
Για πρώτη φορά στον θεσμό δίνεται η δυνατότητα και σε άνδρες να συμμετάσχουν, εκτός συναγωνισμού, τρέχοντας για μια Lady! Προτρέπουμε τους κυρίους να ανακοινώσουν στα Social Media τη Lady για την οποία θα τρέξουν και να την κάνουν tag, καθώς και τον επίσημο λογαριασμό του αγώνα, @ladiesrungrece! Το Gοodie Bag με το επίσημο Τ-shirt θα σταλεί στη διεύθυνση που θα συμπληρώσουν στη φόρμα εγγραφής, ώστε να το παραλάβει η Lady που θα επιλέξουν.

Ladies Run Viral

Τα Δώρα
Το κόστος συμμετοχής των 10 ευρώ περιλαμβάνει τον ΦΠΑ, τα χρήματα για τις φιλανθρωπικές μας δράσεις μέσω του Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (desmos.org), τη χρήση του App και τα έξοδα απόστολής του Goodie bag.

Επιπλέον, κάθε Lady θα λάβει ως δώρο στη διεύθυνση που θα υποδείξει ένα μεσάτο τεχνικό T-shirt σε θηλυκή γραμμή, σε κοραλί χρώμα και το σήμα του Ladies Run VIRAL στο στήθος. Μια χαρούμενη ανάμνηση από μια δύσκολη χρονιά. 

Ακόμα, κάθε συμμετέχουσα κερδίζει αυτομάτως ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Pilates, με Instructor την Μάντη Περσάκη, μέσω της Πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Ladies Run Viral

Οι Κληρώσεις

Η Samsung, ο Χρυσός Χορηγός του θεσμού, θα προσφέρει σε κλήρωση το κορυφαίο Smartphone της αγοράς, ένα Galaxy S20 FE, το πιο stylish smartwatch Galaxy Watch3, και ένα ζευγάρι πρωτοποριακά Galaxy Buds Live.

Ακόμα, ο διεθνώς διακεκριμένος γλύπτης VALAES θα προσφέρει τρία πολύτιμα, χρυσά δεντράκια - ελιές που θα κληρωθούν σε ισάριθμες τυχερές Ladies.

Τέλος, η fitness expert Μάντη Περσάκη, θα προσφέρει 5 δωρεάν μηνιαίες συνδρομές σε τυχερές Ladies για μαθήματα της επιλογής τους (Pilates, Μυική Ενδυνάμωση, Stretching, Yoga, ή Kick Boxing) μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Ladies Run Viral

Selfie Time

Το Ladies Run VIRAL δίνει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες να ανεβάζουν branded selfies απευθείας μέσα από το App.

Η προπόνηση, η χαρά της ημέρας του αγώνα, η εκκίνηση και φυσικά ο τερματισμός με το Virtual μετάλλιο στο στήθος, θα γεμίσουν τα timelines των Ladies δίνοντας τον τόνο για πολλές μέρες.

Πάντα μέσα από την εφαρμογή, θα κάνουν απευθείας share στα social media κάνοντας το Ladies Run... VIRAL!

Ladies Run Viral

Το Μήνυμα
Σε μια εποχή που όλοι μας αναζητάμε εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης, απόδρασης και προσωπικής βελτίωσης, εκατοντάδες γυναίκες θα δώσουν ξανά το παράδειγμα. Πετυχαίνοντας έναν έντονα συμβολικό στόχο για τον εαυτό τους.

Από το 2012 το Ladies Run έχει προσφέρει πάνω από 25.000€ σε φιλανθρωπίες. Και φέτος, 4€ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή, θα διατεθούν στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για να στηρίξουμε ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice