Η Eve Jobs, κόρη του Steve Jobs
©Getty Images/ Neilson Barnard
Lifestyle

Η κόρη του Steve Jobs, Eve, είναι το νέο πρόσωπο της Glossier

Η 22χρονη έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ

Eve Jobs: Η 22χρονη κόρη του Steve Jobs (Apple) έκανε την πρώτη της διαφημιστική καμπάνια ως μοντέλο.

Μπορεί άλλα κορίτσια να ξεκινούν την καριέρα τους στο μόντελινγκ στα 16 (βλέπε Leni Klum) αλλά η Eve Jobs αποφάσισε να το προσπαθήσει στα 22 της. Η κόρη του Steve Jobs, του ανθρώπου που έκανε την Apple παγκόσμιο φαινόμενο, πρωταγωνιστεί στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια του beauty brand Glossier. Μαζί της η ηθοποιός Sudney Sweeney -από τη σειρά Euphoria- και η Naomi Smalls από το reality Rupaul's Drag Race.

Για τη φωτογράφιση ποζάρει σε μια μπανιέρα με αφρούς φορώντα μόνο χρυσά κοσμήματα και ματιών ενώ βάζει στα χείλη της λιπ γκλος Glossier. Σε άλλη πόζα απολαμβάνει ένα ποτήρι ροζέ κρασί. Η εικόνα ίσως μιας γυναίκας που περιποιείται τον εαυτό της στο σπίτι εν μέσω καραντίνας.

Η Eve αν και μετράει σχεδόν 200 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, παρέμενε μέχρι τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και μετά το θάνατο του πατέρα της το 2011. Πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ είχε καταφέρει να γίνει γνωστή στους κύκλους το αθλητισμού για τις ιππικές της δεξιότητες έχοντας κερδίσει αρκετά μετάλλια. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το περιοδικό Horse Sport, βρίσκεται στην 5η θέση παγκοσμίως στους αθλητές κάτω των 25 ετών. Παράλληλα, ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από το Stanford University. Το Forbes αναφέρει ότι η αξία της οικογένειάς της ξεπερνά τα 21,1 δισ. δολάρια.

Βέβαια, η μητέρα της, Laurene Powell, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι δεν πιστεύει στην κληρονομιά πλούτου και για αυτό τα παιδιά της θα πρέπει να δουλέψουν κανονικά και να βγάλουν δικά τους χρήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, αγόρασε ένα ράντσο αξίας 15 εκατ. δολαρίων στο Wellington ώστε η Eve να μπορεί να προπονείται και να διαγωνίζεται στην ιππασία. Η Eve έχει τρία μεγαλύτερα αδέλφια, τον Reed 29 ετών, την Erin Sienna 25 ετών και τη Lisa 42 ετών (από προηγούμενη σχέση του πατέρα της).

Πώς αποφάσισε να ξεκινήσει αγωνιστική ιππασία δεν ξέρουμε, ωστόσο φαίνεται πως είναι κάτι που... συνηθίζεται στους κύκλους της. Γνωστοί για τις ιππικές τους δεξιότητες είναι και η κόρη του Michael Bloomberg, Georgina, η κόρη του Bill Gates, Jennifer, η κόρη του Bruce Springsteen, Jessica και η κόρη του Steven Spielberg, Destry.

Πάντως φαίνεται ότι και στο μόντελινγκ θα μπορούσε να έχει λαμπρή καριέρα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice