Η τραγουδίστρια Billie Eilish
Η τραγουδίστρια Billie Eilish © Instagram / Billie Eilish
Lifestyle

Billie Eilish: Η απάντησή της στα σχόλια για τα μαλλιά της

«Σταματήστε να με κοροϊδεύετε»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Billie Eilish: Η απάντηση σε όσους σχολιάζουν τα μαλλιά της και η προαναγγελία της έναρξης μιας νέας εποχής για την τραγουδίστρια.

H Βillie Eilish έδωσε μέσα από το Instagram την απάντησή της σε όλους εκείνους που σχολιάζουν τα μαλλιά της και την απόφασή της να βάψει τη ρίζα πράσινη, κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν της. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε με αποδέκτες τούς περίπου 72 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, η Billie Eilish λέει: «Άντε γα@@τε. Σταματήστε να με κοροϊδεύετε. Σας ετοιμάζω ένα άλμπουμ. Δεν θα ανεχθώ να συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τα μαλλιά μου. Σκάστε!» και ξεσπά σε γέλια. Η τραγουδίστρια στη συνέχεια δηλώνει ότι πρόκειται να τα αλλάξει, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για την ίδια. «Θα είναι το τέλος μιας εποχής, θα σας δώσω μια νέα εποχή... έχω ανακοινώσεις να κάνω. Τέλος πάντων, αφήστε με ήσυχη. Αφήστε με να ζήσω με τα γα@@@@να μαλλιά μου που τα έχω τόσο καιρό. ΟΚ; Βγάλτε τον σκασμό», είπε η 19χρονη τραγουδίστρια. 

 

 

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που έσπευσαν να της πουν πόσο αγαπούν αυτό το χρώμα στα μαλλιά της και πόσο θα δυσαρεστηθούν αν επιλέξει να το αλλάξει. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice