Brad Pitt
Brad Pitt © EPA/ETIENNE LAURENT
Lifestyle

O Brad Pitt θα περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά του

Με την κόρη του Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Brad Pitt θα κάνει Χριστούγεννα με τρία από τα παιδιά του, παρά τη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie.

Παρά το γεγονός ότι η δικαστική διαμάχη του Brad Pitt με την Angelina Jolie είναι ακόμα σε εξέλιξη, ο δημοφιλής ηθοποιός θα περάσει λίγες ημέρες των γιορτών με τρία από τα παιδιά του, την κόρη του Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne. 

Η επίσκεψη του Brad Pitt στην οικογένειά του, ωστόσο,  θα περιοριστεί στην ημέρα των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Us Weekly, που μετέφερε τα νέα. «Μπορούν να περάσουν τη νύχτα μαζί του την παραμονή των Χριστουγέννων», λέει το περιοδικό, σύμφωνα με μια πηγή, το οποίο στη συνέχεια διευκρινίζει ότι Pitt και Jolie «συζήτησαν προηγουμένως να περνούσαν τις διακοπές ως οικογένεια όταν τα πήγαιναν καλά νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά έκτοτε έχουν αλλάξει τα σχέδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται. Ένα μεγάλο πρόβλημα σύμφωνα με την πλευρά της Jolie είναι να αποσυρθεί ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεσή τους με τον ισχυρισμό ότι είναι θετικά προσκείμενος στον Brad Pitt.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice