Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο @sakisrouvas/Instagram
Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία για «Καλά Χριστούγεννα»

Το post που συγκίνησε τους followers στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μια τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά του ανέβασε στο Instagram o Σάκης Ρουβάς. Ο διάσημος τραγουδιστής και παρουσιαστής εύχεται «Καλά Χριστούγεννα».

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα στον Άγιο Βασίλη για τα δώρα που θέλει μόνο να έχει μαζί του κάθε Χριστούγεννα.

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να περνά οικογενειακές στιγμές στο σπίτι του, με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα τέσσερα παιδιά τους. Το lockdown για τον κορωνοϊό έχει αλλάξει τον προγραμματισμό του Ρουβά για τα Χριστούγεννα 2020. Ο τραγουδιστής συνήθιζε τις γιορτινές ημέρες κάθε χρόνο να βρίσκεται στις πίστες και να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του, απογειώνοντας το κέφι σε κατάμεστα από κόσμο μαγαζιά.

Τα φετινά Χριστούγεννα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την οικογένειά του, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει κατά διαστήματα στο Instagram.

Αυτήν τη φορά ο Ρουβάς δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά του, στέλνοντας τις ευχές του για τα Χριστούγεννα 2020 στους διαδικτυακούς του φίλους. Μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Σάκης Ρουβάς, μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα, φωτογραφίζονται, φορώντας πυτζάμες.

«Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα, Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!» έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής οικογενειακής φωτογραφίας ο Σάκης Ρουβάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice