Τζένιφερ Άνιστον
Τζένιφερ Άνιστον © EPA
Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον: Το χριστουγεννιάτικο στολίδι για τον κορωνοϊό

Τα αρνητικά σχόλια στα social media για την 51χρονη ηθοποιό - Τι συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με αναφορά στον κορωνοϊό και την πανδημία, με αποτέλεσμα να δεχτεί κριτική.

Έντονη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες η Τζένιφερ Άνιστον, καθώς ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι για τον κορωνοϊό προκάλεσε αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να βάλει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ένα στολίδι - αναμνηστικό για την πανδημία Covid-19.

Το στολίδι για τον κορωνοϊό που έβαλε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο η Τζένιφερ Άνιστον γράφει πάνω: «Η πρώτα μας πανδημία 2020». Η 51χρονη ηθοποιός ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αρκετοί την κατηγόρησαν για «έλλειψη ευαισθησίας» σχετικά με την πανδημία κορωνοϊού που συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη. Το δεύτερο κύμα «δοκιμάζει» τις ΗΠΑ, με τα κρούσματα και τους θανάτους ασθενών με Covid-19 να μη σταματούν.

Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον πλανήτη έχουν φθάσει τα 81.399.132, την ώρα που οι νεκροί από Covid-19 ανέρχονται σε 1.776.990. Πρώτες με διαφορά τόσο σε επιβεβαιωμένες μολύνσεις όσο και σε θύματα οι ΗΠΑ, με 19.590.769 και 341.377 αντίστοιχα.

Ένα από τα αρνητικά σχόλια για την Jennifer Aniston ανέφερε ότι δεν πρέπει να γίνεται λόγος για «επέτειος» όσον αφορά στη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 με τα πρώτα κρούσματα στην Κίνα, λαμβάνοντας υπ' όψιν τον αντίκτυπο της υγειονομικής κρίσης τόσο σε ανθρώπινες ζωές όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Τα διαδοχικά lockdown και τα σκληρά περιοριστικά μέτρα, τα οποία συνεχίζονται, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις εθνικές οικονομίες πολλών κρατών ανά τον πλανήτη.

«Χαιρετίζουμε την πρώτη μας πανδημία του 2020, όπου εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν! Ας το γιορτάσουμε με χριστουγεννιάτικο στολίδι!» έγραψε ένας από τους followers της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram.

Τζένιφερ Άνιστον: Το στολίδι για την πανδημία κορωνοϊού που κρέμασε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media

 

 

 

Τζένιφερ Άνιστον: Debate στα social media για το χριστουγεννιάτικο στολίδι της σχετικά με την πανδημία κορωνοϊού - Τι λένε αυτοί που στηρίζουν την ηθοποιό 

Την ίδια στιγμή, πάντως, υπήρχαν και πολλοί που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Jennifer Aniston και την κίνησή της να βάλει ένα αναμνηστικό στολίδι για την πανδημία κορωνοϊού στο δέντρο της για τα Χριστούγεννα 2020, επισημαίνοντας με νόημα ότι αν δεν ήταν διάσημη ηθοποιός κανείς δεν θα έδινε σημασία στη φωτογραφία.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice