Η σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg
©Getty Images/ Michael Loccisano
Lifestyle

Η σέλφι της Diane Fon Furstenberg που ξεσήκωσε το Instagram

«Είμαι τρελή που το δημοσιεύω αυτό;»

Η 74χρονη διάσημη σχεδιάστρια Diane Fon Furstenberg πόζαρε με μαγιό στο Instagram στέλνοντας σημαντικό μήνυμα στους ακόλουθούς της.

Η εμβληματική αμερικανίδα σχεδιάστρια Diane Fon Furstenberg δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στέλνοντας ένα κοινωνικό μήνυμα στους ακόλουθούς της για τον ηλικιακό ρατσισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοσίευση ήταν μια σέλφι φωτογραφία της 74χρονης με μαγιό την οποία τράβηξε μπροστά σε έναν καθρέφτη. Λίγα λεπτά πριν είχε κολυμπήσει στον ωκεανό αφού έκανε μια κρουαζιέρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. «Είμαι τρελή που το δημοσιεύω αυτό; Αγαπήστε την ηλικία σας… είναι απόδειξη ότι έχετε ζήσει! Αγάπη σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

A post shared by Diane von Furstenberg (@therealdvf)
 

Οι φίλοι της διάσημης σχεδιάστριας έσπευσαν να σχολιάσουν υποστηρίζοντάς την για την επιλογή της να ανεβάσει τη φωτογραφία. «Η πρώτη συμβουλή που δίνω σε οποιονδήποτε είναι πως η πιο σημαντική σχέση στη ζωή είναι αυτή που έχεις με τον εαυτό σου. Και γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ αληθινός, απαιτητικός και σκληρός με τον εαυτό σου», είχε πει στο παρελθόν και τώρα αποφάσισε να δείξει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός δεν χωράει ούτε στον κόσμο του Instagram.

Η Fon Furstenberg έχει υποστηρίξει πολλές φορές τις γυναίκες με τον τρόπο της ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει σχετικά με την έμπνευση που αποτελεί για τις νέες γυναίκες επιχειρηματίες: «Είμαι φεμινίστρια και θέλω πραγματικά κάθε γυναίκα να είναι δυνατή και να γνωρίζει ότι μπορεί να γίνει η γυναίκα που θέλει και όχι μια κούκλα. Η ευτυχία δεν κρύβεται σε ένα ζευγάρι ψεύτικα στήθη»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice